Słusznie podnoszono na forum głosy, że lepiej miec aktywnych członków, niż "martwe dusze"
Rezultat 147 miejsc zostało zwolnionych

Petrus napisał(a):ja zdążyłem tutaj, w realu nie zdążyłem...
ale Dreed chciałem pogratulować takiego rozwoju forum, widziałem Cię kiedyś w tv, głowę masz nie tylko do prawa ale i do organizacji, muszę przyznać, a lada moment puknie Ci 1000 post. Powodzenia i nie zapominajcie o Waszych następcach, bo będziecie adw. i r.pr. musieli wpuszczać między siebie.
rhalabis napisał(a):To ilu aktywnych użytkowników obecnie właściwie jest na forum?
Mira napisał(a):no dobrze, a gdzie pochwały, medale i kolorowe ubranka dla tych co zalogowali sie dwa dni temu i maja juz ponad 60 postów:razz: może im tez włączyc jakis automat?
Mira napisał(a):no dobrze, a gdzie pochwały, medale i kolorowe ubranka dla tych co zalogowali sie dwa dni temu i maja juz ponad 60 postów:razz: może im tez włączyc jakis automat?
no i własnie dlatego jak ktoś sie wykaże to może tam zajrzećbladyswit napisał(a)::cool:![]()
tajne zakamarki objęte są tajemnicą
![]()
![]()
konkrety będą szybciej niz sie spodziewasz :razz:Dreed napisał(a):Mira napisał(a):.....
AHA, inne metody ZAWSZE działają![]()
![]()
![]()
To już niemalże wyzwanie......... :wink: Czekamy na konkrety
kazanna napisał(a):częste zmiany sukienek są fajne..........
romanoza napisał(a):kazanna napisał(a):częste zmiany sukienek są fajne..........
Moja córka (5 lat) kilka dni temu powiedziała: tatusiu, na dzień mamusi to trzeba sukienkę kupić
duralex napisał(a):Mira napisał(a):mnie tam wszystko jedno ale DAJCIE NOWA SUKIENKĘjuz mi setka pekła a tu nic, no bo sie zniechęcę i moich celnych uwag wiecej nie usłyszycie. Albo nie - to za proste było. Juz wiem - rozpoczna swój własny osobisty protest sukienkowy
:wink:
osobiście wstawię się za Ciebie u SZEFA jak mnie przegonisz w łączu
aaa....i przestaniesz grzebać w nosie![]()
![]()
Powrót do INFORMACJE TECHNICZNE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość