Darkside napisał(a):Wędkowanie to barbarzyństwo, moczenie ryb dla przyjemności.
Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
wiesz, zaraz zacznie się dyskusja na temat tego, czy zjadasz kuraka albo inny stek

Darkside napisał(a):Wędkowanie to barbarzyństwo, moczenie ryb dla przyjemności.
Modern_judge napisał(a):A Ty Miriam napisz ile Ci zapłacili te Warmiaki i Mazuraki, bo wątek teraz najbardziej oblegany...
Ładna kraina. Na rowerze ją zjeździłem. A gzy rypały....
Mira napisał(a):Modern_judge napisał(a):A Ty Miriam napisz ile Ci zapłacili te Warmiaki i Mazuraki, bo wątek teraz najbardziej oblegany...
Ładna kraina. Na rowerze ją zjeździłem. A gzy rypały....
na mnie jak wiesz, nie ma ceny
efa napisał(a):Darkside napisał(a):Wędkowanie to barbarzyństwo, moczenie ryb dla przyjemności.
wiesz, zaraz zacznie się dyskusja na temat tego, czy zjadasz kuraka albo inny stekTakie dyskusje zdarzają się wśród moich, tj. wśród nurków, z których niektórzy zanurzają się z kuszą. Ale bardzo, bardzo podoba mi się odpowiedź mojej koleżanki anpodki
- jem steki, ale do rzeźni na wakacje nie jeżdżę
Mira napisał(a):tam me serce
efa napisał(a):Mira napisał(a):tam me serce
ale na Warmii, czy na Mazurach?Bo moje na Mazurach, chociaż i Olsztyn ma swoje miejsce w moim sercu
Mira napisał(a):efa napisał(a):Mira napisał(a):tam me serce
ale na Warmii, czy na Mazurach?Bo moje na Mazurach, chociaż i Olsztyn ma swoje miejsce w moim sercu
pół tu i pół tu
romanoza napisał(a):Oooooo, Mira, dawno Cię nie było
Mira napisał(a):tęskniłeś? wiedziałam....
Mira napisał(a):efa napisał(a):Mira napisał(a):tam me serce
pół tu i pół tu
wanam napisał(a):Mira napisał(a):efa napisał(a):Mira napisał(a):tam me serce
pół tu i pół tu
To odróżniacie Mazury od Warmii?Dla mnie Śląsk, czy Zagłębie, Kaszuby czy Kociewie, to to samo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość