Co do bilarda - słowo

ujw napisał(a):Hej Forumowicze!
Jestem tutaj nowa, choć o waszej niezwykłej aktywności wiem od dawna za sprawą mojego kolegi z pracy. Duży szacunek! Forum zrobiło na mnie duże wrażenie zarówno pod względem poruszania kwestii merytorycznych, jak i protestu.
Jestem sędzią w super miejscu - w Środzie Śląskiej i w tym miejscu ślę pozdrowienia "starym" Forumowiczom, z których co najmniej dwoje mam nadzieję gościć w sobotę u mnie - czołem Kasiu i Tomku! :grin: , a Radka trzymam za słowo, że zagram w końcu w tego bilarda.
ujw napisał(a):Hej Forumowicze!
Jestem sędzią w super miejscu - w Środzie Śląskiej i w tym miejscu ślę pozdrowienia "starym" Forumowiczom, z których co najmniej dwoje mam nadzieję gościć w sobotę u mnie - czołem Kasiu i Tomku! :grin: , a Radka trzymam za słowo, że zagram w końcu w tego bilarda.
ujw napisał(a):Kasie i Tomki - w sobotę Was widzę, katar to betka. Wiejskie powietrze Wam dobrze zrobi.
Dzięki za miłe powitanie na forum!
Żółwik napisał(a):witaj ujw widzę, że łapiesz bakcyla forum .... i dobrze. A Ignotusowi wybacz tą nerwowość, on sobie dzisiaj uzmysłowił ile już ma lat
ujw napisał(a):Tomku, przyjmuję zaproszenie - za zadośćuczynieniami wprost przepadam(sic!)
Zwłaszcza za tą uznaniowością, żebym nie rzekła dowolnością. Przypomina mi to czasy spraw karnych i takich tam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość