TDK napisał(a):No jak nie ma informacji:Czy to oznacza, że nastawiliśmy się już tylko na usuwanie ewentualnych skutków deszczu i przestaliśmy działać z wyprzedzeniem? Niestety, na to wygląda. Od dyżurnego ruchu wrocławskiego MPK usłyszeliśmy, że nie ma żadnego planu awaryjnego na dziś. - Jeśli opady się powtórzą i tramwaje znów staną, nic nie poradzimy - mówi nam pracownik MPK.
Jak napisali, że staną... to staną!
Chciał się spotkać z kardynałem, ale się rozmyślił Dutkiewicz twierdzi, że był na Ostrowie Tumskim, by się spotkać z kardynałem Henrykiem Gulbinowiczem, z którym był umówiony na środę w urzędzie. - Prezydent nie chciał fatygować księdza kardynała i postanowił spontanicznie sam złożyć mu wizytę wcześniej - przekonuje Małgorzata Krzeszowska z biura prasowego w ratuszu. - Do spotkania jednak nie doszło - dodaje za chwilę. - Prezydent się rozmyślił, doszedł do wniosku że jest jednak zbyt wcześnie - precyzuje rzecznik prezydenta Arkadiusz Filipowski.
Gotka napisał(a):ja tylko mam nadzieję że wrocławianie juz nie myślą że to doskonały prezydent który dobrze zarządza miastem
amelius napisał(a):Wolałbym, żeby Stven Spielberg przyjeżdżał do Wrocławia ze względu na nowoczesne studio filmowe typu Alvernia Studios znajdujące się pod Krakowem, którego we Wrocławiu nie ma, choć była szansa, że będzie, a nie dlatego, że ulica Kurkowa czy Ptasia lub Miernicza są beznadziejnie zaniedbane i dlatego mogą udawać Berlin z lat 50. Poza tym nie ma we Wrocławiu ul. Budniciej, przynajmniej ja nie wiem, gdzie ona jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość