Lepiej późno niż wcalejaro123 napisał(a):dan251 napisał(a):Nadszedł najwyższy czas na zmiany
Od 2008 roku i tylko jeden wpis???Naprawdę jestem w szoku i liczę na Twoje zaangażowanie.

Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka
Lepiej późno niż wcalejaro123 napisał(a):dan251 napisał(a):Nadszedł najwyższy czas na zmiany
Od 2008 roku i tylko jeden wpis???Naprawdę jestem w szoku i liczę na Twoje zaangażowanie.
ropuch napisał(a):Włóczykij napisał(a):To zroóbmy tu wątek z takiej działalności, by w końcu z nazwisk było wiadomo kto tak działa i jakżeż godne funkcje mu powierzono, w tym działa kreowany jako przedstawiciel sędziów.
Ps. a swoją drogą Modern jak definiujesz "szumowina", bo to specyficzne określenie.
Ja jestem za. Proszę bardzo jak ktoś coś ma to niech pisze konkretnie i po nazwisku a nie zgrywa gieroja przed klawiaturą
dan251 napisał(a):Nadszedł najwyższy czas na zmiany
jaro123 napisał(a):dan251 napisał(a):Nadszedł najwyższy czas na zmiany
Justus2018 napisał(a):FIFA2018, przeszła do historii. Jak zwykle świetna atmosfera i ciekawe dyskusje. Mam nadzieję na spotkanie za rok u Volvera. Kto wtedy będzie zacnym i niespodziewanym gościem...?
Modern_judge napisał(a):Justus2018 napisał(a):FIFA2018, przeszła do historii. Jak zwykle świetna atmosfera i ciekawe dyskusje. Mam nadzieję na spotkanie za rok u Volvera. Kto wtedy będzie zacnym i niespodziewanym gościem...?
Zapewne mieliśmy okazję pogadać...Witamy Justusie na Forum!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość