Włóczykij napisał(a):pamiętam to odwołanie do wątku filmowego z wątku forumowego
a sam film szczególny
Obstawiam, że chodzi o płytę Pink Floyd "Wish you were here" I utwór "Shine on you crazy diamond".
Włóczykij napisał(a):pamiętam to odwołanie do wątku filmowego z wątku forumowego
a sam film szczególny
totep napisał(a):Włóczykij napisał(a):pamiętam to odwołanie do wątku filmowego z wątku forumowego
a sam film szczególny
Obstawiam, że chodzi o płytę Pink Floyd "Wish you were here" I utwór "Shine on you crazy diamond".
totep napisał(a):Włóczykij napisał(a):pamiętam to odwołanie do wątku filmowego z wątku forumowego
a sam film szczególny
Modern_judge napisał(a):Postanowiłem wrócić. Wbrew sobie i wszystkim. Dużo się dzieje. Strasznie się stęskniłem za forum, a Admini mnie nie usunęli pomimo próśb. Trudno. Przebaczam i proszę o przebaczenie.
Modern_judge.
rudy kot napisał(a):Johnson napisał(a):Swoją droga to ciekawe - data zarejestrowania wróciła chyba, a liczba postów nie ?
I to admin się dziwi ?![]()
Przecież to inne konto, ze zmienioną nazwą
Johnson napisał(a):rudy kot napisał(a):Johnson napisał(a):Swoją droga to ciekawe - data zarejestrowania wróciła chyba, a liczba postów nie ?
I to admin się dziwi ?![]()
Przecież to inne konto, ze zmienioną nazwą
No nie chciałem oskarżać o nieregulaminowe posiadanie dwóch kont w okresie 2009-2016
zabutonga napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów
Jestem asystentem w sądzie rejonowym na Pomorzu. Wydział Cywilny.
Na forum sprowadziła mnie potrzeba omówienia ze starszymi kolegami po fachu problemów praktycznych pojawiających się w toku postępowania.
Witaj, czytaj, pisz i baw się dobrzeFr33sh napisał(a):Witam. To mój pierwszy post na forum, więc za stosowne uznałem przywitanie się ze starszymi użytkownikami. Zaznaczam, że nie jestem sędzią i mam nadzieję, że moja obecność tu w ogóle uchodzi. Z zawodu prawnik. Lubię czytać o pracy sędziego. Chętnie dowiem się czegoś więcej. Życzę miłego dnia.
Fr33sh napisał(a):Witam. To mój pierwszy post na forum, więc za stosowne uznałem przywitanie się ze starszymi użytkownikami. Zaznaczam, że nie jestem sędzią i mam nadzieję, że moja obecność tu w ogóle uchodzi. Z zawodu prawnik. Lubię czytać o pracy sędziego. Chętnie dowiem się czegoś więcej. Życzę miłego dnia.
ania28 napisał(a):Witam wszystkich na forum![]()
Jestem sędzią od 13 lat, w w tym od 6 lat w wydziale rodzinnym, chętnie podyskutuję na tematy rodzinne i nie tylko
Pozdrawiam
Witaj, zapraszamy do działów merytorycznychania28 napisał(a)::D
w miłym towarzystwie czas szybko leci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości