Dreed napisał(a):[align=center]Ankieta
Czy uważacie, że przydatna będzie opcja i możliwośc skasowania własnego konta, z poziomu panelu użytkownika bez zwracania się do administracji forum?
Skasowanie konta nie usunie postów użytkownika ![/align]
Volver napisał(a):eee,lepiej nie
a co jak ktoś będzie miał chwilową "chandrę" , "się skasuje"...i już tu "nie wróci"![]()
katelra napisał(a):Volver napisał(a):eee,lepiej nie
a co jak ktoś będzie miał chwilową "chandrę" , "się skasuje"...i już tu "nie wróci"![]()
otóż to
Volver napisał(a):eee,lepiej nie
EW napisał(a):takie narzędzie?! jestem zadokonam samospalenia w postaci zlikwidowania się na forum
ileż radości będzie
Czy uważacie, że przydatna będzie opcja i możliwośc skasowania własnego konta, z poziomu panelu użytkownika bez zwracania się do administracji forum?
Ama napisał(a):EW napisał(a):takie narzędzie?! jestem zadokonam samospalenia w postaci zlikwidowania się na forum
ileż radości będzie
a jak się rozmyślisz to co? ...
nie
EW napisał(a):Ama napisał(a):EW napisał(a):takie narzędzie?! jestem zadokonam samospalenia w postaci zlikwidowania się na forum
ileż radości będzie
a jak się rozmyślisz to co? ...
nie
jak się rozmyślę
to wrócę
bargiel napisał(a):z doświadczenia z innych portali wiem, że brak opcji kasowania konta czasami może kogoś rozzłościć...
Johnson napisał(a):Ale to jest jego problem
needagoodlawyer napisał(a):Nie znalazłem żadnego odpowiedniego otwartego tematu dlatego pytam tu- Jak w końcu wygląda sprawa dostępem do większej liczby działów forum?
needagoodlawyer napisał(a):Nie znalazłem żadnego odpowiedniego otwartego tematu dlatego pytam tu- Jak w końcu wygląda sprawa dostępem do większej liczby działów forum?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość