Wszystko.PrupuS napisał(a):Co tu warto czytać?
WszystkoPrupuS napisał(a):Cześć. Tu chyba powinienem zacząć. Nie wiedziałem, że sędziowie mają forum, ale od czego jest wujek Google.Jestem sędzią liniowym z kilkuletnim stażem w wydziale cywilnym.Co tu warto czytać?
romanoza napisał(a):Oj censorze, jednomyślni jesteśmy
PrupuS napisał(a):Cześć. Tu chyba powinienem zacząć. Nie wiedziałem, że sędziowie mają forum, ale od czego jest wujek Google.Jestem sędzią liniowym z kilkuletnim stażem w wydziale cywilnym.Co tu warto czytać?
Yamato napisał(a):PrupuS napisał(a):Cześć. Tu chyba powinienem zacząć. Nie wiedziałem, że sędziowie mają forum, ale od czego jest wujek Google.Jestem sędzią liniowym z kilkuletnim stażem w wydziale cywilnym.Co tu warto czytać?
Propagandę tych co są w nowej KRS sobie daruj.
Samodzielnie myśleć po paru latach na linii sam powinieneś umieć![]()
![]()
Yamato napisał(a):PrupuS napisał(a):Cześć. Tu chyba powinienem zacząć. Nie wiedziałem, że sędziowie mają forum, ale od czego jest wujek Google.Jestem sędzią liniowym z kilkuletnim stażem w wydziale cywilnym.Co tu warto czytać?
![]()
![]()
Darkside napisał(a):Czy naprawdę w każdym możliwym temacie musisz jedno i to samo pisać? Mnie akurat Twoje wpisy nie przeszkadzają, ale zasadą na forach internetowych jest w miarę trzymanie się tematu. Tu z jednej strony odpowiadasz na pytanie ale tak naprawdę kolejny raz chcesz ciągnąć tą samą dyskusję. Wszyscy w minimalmym zakresie aktywni użytkownicy już znają Twoje poglądy i chyba nie ma potrzeby abyś je ciągle deklarował. W temacie o filmach , muzyce czy gotowaniu też będziesz pisał o KRS i SN?
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
suzana22 napisał(a):Yamato napisał(a):PrupuS napisał(a):Cześć. Tu chyba powinienem zacząć. Nie wiedziałem, że sędziowie mają forum, ale od czego jest wujek Google.Jestem sędzią liniowym z kilkuletnim stażem w wydziale cywilnym.Co tu warto czytać?
![]()
Ale propagandy Yamato nie omijaj
Yamato napisał(a):Darkside napisał(a):Czy naprawdę w każdym możliwym temacie musisz jedno i to samo pisać? Mnie akurat Twoje wpisy nie przeszkadzają, ale zasadą na forach internetowych jest w miarę trzymanie się tematu. Tu z jednej strony odpowiadasz na pytanie ale tak naprawdę kolejny raz chcesz ciągnąć tą samą dyskusję. Wszyscy w minimalmym zakresie aktywni użytkownicy już znają Twoje poglądy i chyba nie ma potrzeby abyś je ciągle deklarował. W temacie o filmach , muzyce czy gotowaniu też będziesz pisał o KRS i SN?
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
OK, przepraszam. Ale jak któryś z członków KRS na tym forum zaraz życzliwie napisze aby z problemami zwracać się do tej nowej KRS, która go chętnie wysłucha, to ... nie zdzierżę
iudexx napisał(a):Dobry wieczór. Szukam platformy merytorycznych dyskusji. Pozdrawiam.
Witaj, ale żeby tak od razu poszukiwaniem platformy straszyćiudexx napisał(a):Jestem sędzią od 2003 r. Orzekam w małym mieście w wydziale cywilnym. Pozdrawiam.
iudexx napisał(a):Dobry wieczór. Szukam platformy merytorycznych dyskusji. Pozdrawiam.
iudexx napisał(a):Jestem sędzią od 2003 r. Orzekam w małym mieście w wydziale cywilnym. Pozdrawiam.
romanoza napisał(a):Witaj, ale żeby tak od razu poszukiwaniem platformy straszyćiudexx napisał(a):Jestem sędzią od 2003 r. Orzekam w małym mieście w wydziale cywilnym. Pozdrawiam.Pisz, czytaj, baw się dobrze. Mamy fajne wątki merytoryczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość