Johnson napisał(a):To idiotyczny pomysł, bo i tak musi podać żont do dymisji zgodnie z konstytucją. Potem powoływać żont na na kilka miesięcy, a potem znów. Ile odpraw trzeba będzie wypłacić ...
Przeciwnie, to fantastyczny pomysł.

Johnson napisał(a):To idiotyczny pomysł, bo i tak musi podać żont do dymisji zgodnie z konstytucją. Potem powoływać żont na na kilka miesięcy, a potem znów. Ile odpraw trzeba będzie wypłacić ...
krysia59 napisał(a):Biedny ten nasz Premier, nie zdążył przeczytać konstytucji- tam jest napisane, że na pierwszym posiedzeniu składa dymisję rządu .
buszmen napisał(a):Johnson napisał(a):Potem powoływać żont na na kilka miesięcy, a potem znów. Ile odpraw trzeba będzie wypłacić ...
Wydaje mi się jak dobrze pamietam wtedy nie ma odprawy, gdy powtórne powołanie
piotr412 napisał(a):Sława naszego ministra zatacza coraz szersze kręgi:
Minister Sprawiedliwości Krzysztof Kwiatkowski uhonorowany Orderem Zasługi Republiki Węgierskiej
http://ms.gov.pl/pl/informacje/news,3590,minister-sprawiedliwosci-krzysztof-kwiatkowski.html
andrzej74 napisał(a): przypomina mi sie fragment "Poszukiwana, poszukiwany" i pan, który nadawał sie na każdą funkcję ....
Czeka nas dużo NIK-u w mediach
koriolan napisał(a):Właśnie pan Kwiatkowski został powołany przez Sejm na stanowisko prezesa NIK...
jaro123 napisał(a):......... Cytowane fragmenty rozmów podsłuchanych są moim zdaniem porażające, ale powiem szczerze także po tym panu nie spodziewałem się niczego dobrego.
suzana22 napisał(a):jaro123 napisał(a):......... Cytowane fragmenty rozmów podsłuchanych są moim zdaniem porażające, ale powiem szczerze także po tym panu nie spodziewałem się niczego dobrego.
A pamiętacie, jak będąc MS pilnie robił sobie notatki ze spotkania z sędziami?
Vilgefortz napisał(a):Generalnie w programie tym rozmowa na temat obsadzania przez Kwiatkosia delegatur Nik-u swoimi ludźmi nie za bardzo się przebiła...![]()
Volver napisał(a):hm.a nie mógł to cicho siedzieć?po co te rozmowy.![]()
przecież już raz miał nauczkę z tym swoim "wolontariuszem" asystentem,czy kimś tam, ,akurat przypadkiem pochodzącym ze Zgierza czy z Łodzi , kiedy była sprawa budowania zakładów karnych, gdy kończył karierę Ministra Sprawiedliwości.
A przedtem bawił się w odsłuchiwanie taśm "z katastrofy smoleńskiej".
Taki to człowiek.I nic tu domniemanie niewinności nie ma do rzeczy.
I to "parcie"na szkło i gadanie o wszystkim z twarzą geniusza.
Mniejsza.Mniejsza.Powinien też odejść.Do pracy.Zdaje się,że poza polityką żadnej nie zna ani nie wykonywał?Wieczny działacz, taki współczesny quasi Kwaśniewski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość