A ja nie wiem o co chodzi, jakiś protest jest ogłoszonyviolan napisał(a):Niedobrze się robi.....
ropuch napisał(a):Tyle, że akurat pomysł z delegowaniem sędziów spoza Warszawy i przyznanie w związku z tym dodatku ma sens. A to to chyba inna bajka choć trochę za mało wiem żeby sie wypowiadać.
Michał 007 napisał(a):W SO Wawa Praga nie ma obecnie żadnych takich delegacji.
falkenstein napisał(a):Ja bardzo chętnie. Na Żoliborzu mają pokoje z oknami i ładniejsze meble :-)
romanoza napisał(a):A ja nie wiem o co chodzi, jakiś protest jest ogłoszonyviolan napisał(a):Niedobrze się robi.....Ja tam się czuję normalnie. Też chciałbym parę złotych zarobić.
violan napisał(a):Mimo, że mam zapotrzebowanie na większe zarobki, taka postawa i sędziów zgadzających się na te delegacje jak i postawa to proponujących wydaje mi się wątpliwa etycznie.
Geralt napisał(a):violan napisał(a):Mimo, że mam zapotrzebowanie na większe zarobki, taka postawa i sędziów zgadzających się na te delegacje jak i postawa to proponujących wydaje mi się wątpliwa etycznie.
Zwłaszcza proponujących, którzy chcą się wykazać wybitną skutecznością na Euro.
Kolega jest na podobnej delegacji w sądzie elektrycznym. Jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby mieć z tego powodu jakieś pretensje czy źle go oceniać, a już na pewno poddawać w wątpliwość jego etyki. Dostaje dodatek wizytatora.suzana22 napisał(a):Żadne zwłaszcza. Obie strony są siebie warte.
romanoza napisał(a):Kolega jest na podobnej delegacji w sądzie elektrycznym. Jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby mieć z tego powodu jakieś pretensje czy źle go oceniać, a już na pewno poddawać w wątpliwość jego etyki. Dostaje dodatek wizytatora.suzana22 napisał(a):Żadne zwłaszcza. Obie strony są siebie warte.
romanoza napisał(a):Kolega jest na podobnej delegacji w sądzie elektrycznym. Jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby mieć z tego powodu jakieś pretensje czy źle go oceniać, a już na pewno poddawać w wątpliwość jego etyki. Dostaje dodatek wizytatora.suzana22 napisał(a):Żadne zwłaszcza. Obie strony są siebie warte.
romanoza napisał(a):Kolega jest na podobnej delegacji w sądzie elektrycznym. Jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby mieć z tego powodu jakieś pretensje czy źle go oceniać, a już na pewno poddawać w wątpliwość jego etyki. Dostaje dodatek wizytatora.
suzana22 napisał(a):
Czyżby nie było subtelnej różnicy między byciem na delegacji w równorzędnym sądzie w ogóle, a byciem na takiej delegacji w czasie Euro? No może faktycznie nie ma.... Iustitia bojkotu uroczyście nie ogłosiła:mrJa pozostanę jednak przy swojej donkiszoterii.
Sąd elektryczny nikogo nie daje, najwyżej zabiera. Z powodu delegacji kolegi zmniejszyła nam się obsada, ale nie mogę mieć do niego pretensji, że myśli o sobie a konkretnie o swojej kieszeni. Jak zrozumiałem to te delegacje mają być do konkretnego sądu warszawskiego a nie we wszystkich sądach na zmianę. Gdyby była ogłoszona jakaś akcja, to rozumiem, byłaby to postawa łamistrajka, ale skoro nie ma to po prostu skorzystali z możliwości dorobienia.gilgamesz napisał(a):romanoza napisał(a):Kolega jest na podobnej delegacji w sądzie elektrycznym. Jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby mieć z tego powodu jakieś pretensje czy źle go oceniać, a już na pewno poddawać w wątpliwość jego etyki. Dostaje dodatek wizytatora.
Rozumiem, że w tym samym czasie inny kolega z elektrycznego jest delegowany do sądu tego pierwszego (obaj przy tym siedzą w swoich dawnych pokojach) ? Inaczej to nie jest podobna delegacja (chyba, że źle rozumiem pomysł w sądach warszawskich).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość