A nie było tak, że mieli z Themisem edukowaćfalkenstein napisał(a):Na pewno "uruchomiło"? Czy może raczej "ogłosiło w mediach, że uruchomi"?
Ja w każdym razie nie słyszałem o żadnych szczegółach i nie wiem ani kto ma to robić, ani co to ma być, ani za ile. I pewnie tak pozostanie. Co najwyżej usłyszymy za jakiś czas, że Pan Minister przypatrywał się pokazowej lekcji prawa.
aj111 napisał(a):Ministerstwo uruchomiło program edukacyjny skierowany do młodzieży. Mam pytanie czy znacie szczegóły tego programu? Czy ktoś może angażuje się w tym programie?
aj111 napisał(a):A czy stowarzyszenie w okręgach uruchamia program edukacyjny.
Wejdź na stronę Is Suwałki i tam wszystko jest, łącznie ze zdjęciami. Katowic nie sprawdzałem.aj111 napisał(a):To bardzo proszę napiszcie jak działa ten program edukacyjny w Katowicach i Suwałkach. Może dobrze by było go reklamować, by inne ośrodki poszły w ślad Katowic i Suwałk. Wydaje mi się, że skoro pytałam o Katowice i Suwałki, to oczywistym jest że pytam o program Iustitii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość