Dżoana napisał(a):Opole - w piątek była pensja z waloryzacjąI od razu życie jest lepsze
lepsze o wartość waloryzacji? no to niewiele lepsze...
Dżoana napisał(a):Opole - w piątek była pensja z waloryzacjąI od razu życie jest lepsze
kawa napisał(a):Dżoana napisał(a):Opole - w piątek była pensja z waloryzacjąI od razu życie jest lepsze
zgadzam się z Tobą kawa jak nigdy ... lepsze ...kawa napisał(a):Dżoana napisał(a):Opole - w piątek była pensja z waloryzacjąI od razu życie jest lepsze
Fajnie Volver, że jesteś ponad toVolver napisał(a):Ależ zabawna ta nasza reakcja.Takiego odzewu i raportowania nie miały chyba żadne dni bez wokand![]()
![]()
![]()
Tak jakby jakaś apelacja mogła nie "wypłacić".
Rozumiem że poziom ogólnego zadowolenia oraz niepokoju--co będzie w następnym roku, wzrósł![]()
Przepraszam za te moje złośliwości
witoldw1 napisał(a):Dżoana napisał(a):Opole - w piątek była pensja z waloryzacjąI od razu życie jest lepsze
Ja rozumiem ,że to że życie stało się lepsze to mam rozumieć w tonie żartobliwym ,tak jak to Tym w ' Rejsie" tłumaczył ,że smutna piosenka jest wesoła i optymistyczna
Volver napisał(a):Panie Ministrze Gowin-zanim pana usuną(chyba że pan ich usunie)-mógłby Pan jakieś kuku tu wymyślić? Np. równe pensje dla apelacyjnych okręgowych i rejonowych?O własnym budżecie to już nie mówię
promo napisał(a):Volver napisał(a):Panie Ministrze Gowin-zanim pana usuną(chyba że pan ich usunie)-mógłby Pan jakieś kuku tu wymyślić? Np. równe pensje dla apelacyjnych okręgowych i rejonowych?O własnym budżecie to już nie mówię
Zrównać, to znaczy podwyższyć rejonowym czy obniżyć apelacyjnym?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość