bruno napisał(a):K.Ierownik napisał(a):Jedną z pierwszych decyzji kadrowych nowego ministra ma być odwołanie min. Królikowskiego.
pzrecież to oczywiste założenie ideologiczne - odchodzą katolicy - Biernacki , Królikowski - wchodzą "liberałowie "Grabarczyk, sp-nia & co.
K.Ierownik napisał(a):bruno napisał(a):K.Ierownik napisał(a):Jedną z pierwszych decyzji kadrowych nowego ministra ma być odwołanie min. Królikowskiego.
pzrecież to oczywiste założenie ideologiczne - odchodzą katolicy - Biernacki , Królikowski - wchodzą "liberałowie "Grabarczyk, sp-nia & co.
Nie wiem co jest oczywiste. Wiem natomiast, że Królikowski pomylił salę katechetyczną z gabinetem wiceministra sprawiedliwości. Dlatego od wielu miesięcy czekałem na jego odwołanie.
Ponadto uczestniczyłem kiedyś w spotkaniu, w którym brał też udział min. Królikowski. To bardzo arogancka i zarozumiała osoba. Spotkanie z nim to było niemiłe doświadczenie.
bruno napisał(a):K.Ierownik napisał(a):bruno napisał(a):K.Ierownik napisał(a):Jedną z pierwszych decyzji kadrowych nowego ministra ma być odwołanie min. Królikowskiego.
Nie wiem co jest oczywiste. Wiem natomiast, że Królikowski pomylił salę katechetyczną z gabinetem wiceministra sprawiedliwości. Dlatego od wielu miesięcy czekałem na jego odwołanie.
Ponadto uczestniczyłem kiedyś w spotkaniu, w którym brał też udział min. Królikowski. To bardzo arogancka i zarozumiała osoba. Spotkanie z nim to było niemiłe doświadczenie.
pisałem o układzie politycznym w PO -co do sali katechetycznej - zgadzam się w pełni i cieszę się że otodoksa nie ma ....
jaro123 napisał(a):bruno napisał(a):K.Ierownik napisał(a):bruno napisał(a):K.Ierownik napisał(a):Jedną z pierwszych decyzji kadrowych nowego ministra ma być odwołanie min. Królikowskiego.
pisałem o układzie politycznym w PO -co do sali katechetycznej - zgadzam się w pełni i cieszę się że otodoksa nie ma ....
a pani Płatek, żadnym ortodoksem nie jest, a skąd, to tylko zatwardziała feministka i lewaczka, która swoich poglądów nie tylko nie ukrywa, ale swoje idee chce wcielać w życie, to nic innego jak moralność Kalego ze strony nowego ministra, Królikowski zły, bo katolik, a Płatek dobra, bo feministka.... i ona wcale nie będzie ideologizować.
Oby twoja radość nie była przedwczesna, bo może się okazać, że małpa ma więcej praw niż człowiek w imie zwalczania szowinizmu międzygatunkowego.
jaro123 napisał(a):bruno napisał(a):K.Ierownik napisał(a):bruno napisał(a):K.Ierownik napisał(a):Jedną z pierwszych decyzji kadrowych nowego ministra ma być odwołanie min. Królikowskiego.
a pani Płatek, żadnym ortodoksem nie jest, a skąd, to tylko zatwardziała feministka i lewaczka, która swoich poglądów nie tylko nie ukrywa, ale swoje idee chce wcielać w życie, to nic innego jak moralność Kalego ze strony nowego ministra, Królikowski zły, bo katolik, a Płatek dobra, bo feministka.... i ona wcale nie będzie ideologizować.
Oby twoja radość nie była przedwczesna, bo może się okazać, że małpa ma więcej praw niż człowiek w imie zwalczania szowinizmu międzygatunkowego.
jaro123 napisał(a):a pani Płatek, żadnym ortodoksem nie jest, a skąd, to tylko zatwardziała feministka i lewaczka, która swoich poglądów nie tylko nie ukrywa, ale swoje idee chce wcielać w życie, to nic innego jak moralność Kalego ze strony nowego ministra, Królikowski zły, bo katolik, a Płatek dobra, bo feministka.... i ona wcale nie będzie ideologizować.
jaro123 napisał(a):Oby twoja radość nie była przedwczesna, bo może się okazać, że małpa ma więcej praw niż człowiek w imie zwalczania szowinizmu międzygatunkowego.
K.Ierownik napisał(a):bruno napisał(a):K.Ierownik napisał(a):Jedną z pierwszych decyzji kadrowych nowego ministra ma być odwołanie min. Królikowskiego.
Johnson napisał(a):Człowiek to tez małpa, a więc wszelkie ewentualne prawa małp tez będą przysługiwać człowiekowi
K.Ierownik napisał(a):Dzisiejsze wypowiedzi do mediów to najlepszy dowód, że Królikowski nie nadawał się na zajmowane stanowisko. Mieszanina arogancji i poczucia misji ewangelizacyjnej sprawiły, że Królikowski uważa się za nieomylnego. Ludzi, którzy się z nim n ie zgadzają traktuje z lekceważeniem. Krytyka swojego przełożonego za odwołanie go z politycznego w końcu stanowiska jest żenująca, tak jak wyśmiewanie swojej potencjalnej następczyni. Prawdziwy pokaz pokory, którą min Królikowski ślubował się w życiu kierować, jako oblat benedyktyński.
suzana22 napisał(a):E tam, wszyscy nie jesteście na bieżąco, już wczoraj media podały, że Płatek nie wchodzi w grę na to stanowisko!
K.Ierownik napisał(a): Pani Płatek była ulubionym podmiotem lirycznym jara.
falkenstein napisał(a):No nie mów, że teraz kandydatem jest pan naczelnik więzienia...
K.Ierownik napisał(a):Dzisiejsze wypowiedzi do mediów to najlepszy dowód, że Królikowski nie nadawał się na zajmowane stanowisko. Mieszanina arogancji i poczucia misji ewangelizacyjnej sprawiły, że Królikowski uważa się za nieomylnego. Ludzi, którzy się z nim nie zgadzają traktuje z lekceważeniem. Krytyka swojego przełożonego za odwołanie go z politycznego w końcu stanowiska jest żenująca, tak jak wyśmiewanie swojej potencjalnej następczyni. Prawdziwy pokaz pokory, którą min Królikowski ślubował się w życiu kierować, jako oblat benedyktyński.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości