Joasia napisał(a):Było zawiadomienie - tylko do niewłaściwej osoby. Zarząd musi zadbać, by MS wiedziało na bieżąco, z kim ma się kontaktować. Trzeba do nich wysłać oficjalne pismo, do kogo i na jaki adres mailowy powinni wysyłać zawiadomienia o kolejnych terminach i tematyce spotkań. To bardzo potrzebne.
Joasia napisał(a):Nie atakuję. Proszę o rozwiązanie problemu.
Joasia napisał(a):Dzięki, Geralt.
Może po prostu muszą zmienić listę mailingową.
Do kogo poszła? To nie jest istotne. Nie poszła do nikogo z zarządu ani z zespołu - a tam pójść powinno.
ropuch napisał(a):A toczy sie w ogóle jakaś dyskusja ?
Joasia napisał(a):Dziękuj EW, czekam z zaciekawieniem na doniesienia prasowe:) O tym, że konsultacje są fikcją - wszędzie, nie tylko w MS, wiedziałam już wcześniej choćby ze spraw sądowych, TK tylko potwierdził zgodność tej fikcji z konstytucjąTo mnie ciekawi, czy media to kupią, czy jednak nie. Może dałoby się tu skleić doraźną koalicję z Helsińską albo z Batorym...
inger napisał(a):Joasia napisał(a):Dziękuj EW, czekam z zaciekawieniem na doniesienia prasowe:) O tym, że konsultacje są fikcją - wszędzie, nie tylko w MS, wiedziałam już wcześniej choćby ze spraw sądowych, TK tylko potwierdził zgodność tej fikcji z konstytucjąTo mnie ciekawi, czy media to kupią, czy jednak nie. Może dałoby się tu skleić doraźną koalicję z Helsińską albo z Batorym...
z Batorym to już chyba nie da rady... http://www.iustitia.pl/index.php/714-za ... i-batorego ... i-batorego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość