rosan napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=0KZ3AXqDjdU
Tak z pewnością będzie...regis napisał(a):I się zacznie..analizy kto ile razy podpisał,kto z delegacji w Ms a kto z jakieś funkcji,prześwietlanie podpisujących..a to że słabi sędziowie a to że karierowicze,a to że ktoś ubiegał się teraz o awans za pośrednictwem TEJ KrS.
itd..itd..to nie SF ale taka będzie rzeczywistość (tak prorokuję)
Temu ma służyć ujawnianie list(niestety)
Hejterski cel ujawnienia nie budzi wątpliwości niestety...regis napisał(a):Z mego postu nie wynika że jestem za dalszym "utajnieniem"..wg mnie od początku to powinno być jasne i czytelne..kto by się obawiał mógł nie podpisywać..![]()
Chodziło mi raczej o to ,że cel ujawnienia list będzie służył tylko i wyłącznie "walce i hejtowi" a nie deklarowanym szumnie hasłom o transparentności itp
Ja akurat 1 osobie podpisałem i się tego nie wstydzę..
Geralt napisał(a):PS. I też żałuję, że nie miałem okazji nikomu niczego podpisać.
Geralt napisał(a):Hejterski cel ujawnienia nie budzi wątpliwości niestety...regis napisał(a):Z mego postu nie wynika że jestem za dalszym "utajnieniem"..wg mnie od początku to powinno być jasne i czytelne..kto by się obawiał mógł nie podpisywać..![]()
Chodziło mi raczej o to ,że cel ujawnienia list będzie służył tylko i wyłącznie "walce i hejtowi" a nie deklarowanym szumnie hasłom o transparentności itp
Wysłane z mojego LM-X410.FN przy użyciu Tapatalka
mysik napisał(a):Geralt napisał(a):Hejterski cel ujawnienia nie budzi wątpliwości niestety...regis napisał(a):Z mego postu nie wynika że jestem za dalszym "utajnieniem"..wg mnie od początku to powinno być jasne i czytelne..kto by się obawiał mógł nie podpisywać..![]()
Wysłane z mojego LM-X410.FN przy użyciu Tapatalka
Nie, to kwestia transparentności.
mysik napisał(a):Nie, to kwestia transparentności.
Hammurabi napisał(a):https://oko.press/sedzia-bilinski-wraca-do-spraw-karnych/
prezes uchyliła jako sprzeczną z prawem decyzję o odsunięciu sędziego
agnieszka10 napisał(a):Fajny odcinek. Dla mnie bezcenne komediowe akcenty i duzy komiczny talent sędziego IT, komentarze Semki, refleks kolegi w studio. Trzeba przyznać ,ze kolega się obronił, a przy wspomnianym komiku był niczym Gregory Peck przy Chaplinie .
Włóczykij napisał(a):Hammurabi napisał(a):https://oko.press/sedzia-bilinski-wraca-do-spraw-karnych/prezes uchyliła jako sprzeczną z prawem decyzję o odsunięciu sędziego
kolejny przykład dziennikarskiej żenady
a co do sądownictwa - kto zatem przeniesiony ?
- sytuacja w kraju jak zwykle jest zróżnicowana terytorialnie, a co z próbkę doboru ? szykaną jest to, że ktoś przestał być PW ? a skąd wiadomo, że zasłużenie uprzednio sprawował tę funkcję ?- 40 wywiadów indywidualnych z sędziami sądów powszechnych w okresie od lutego do lipca 2019 r.
– Sędzia Sądu Okręgowego Dariusz Mazur i Jarosław Gwizdak, były prezes Sądu Rejonowego Katowice-Zachód w Katowicach.Nasze szczególne podziękowania niech zechcą przyjąć recenzenci rapor-tu
regis napisał(a):mysik napisał(a):Nie, to kwestia transparentności.
Taa..kiedyś zgłaszano kandydata z sali(lub nawet sam się zgłaszał) ..i nie miało to żadnego znaczenia bo wybory były fikcją a spółdzielnia w zaciszu gabinetu decydowała
Powrót do PROTEST SĘDZIÓW...LIST OTWARTY..POZWY..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości