Prawnicy o decyzji UODO w sprawie list:
https://www.rmf24.pl/raporty/raport-bat ... Id,3122217
Włóczykij napisał(a):Tu, bo pytanie ogólniejsze- dlaczego nikt nie podnosi larum, że themis ukrywa listę swoich członków i powołuje się je jako głos sędziów, a nie ma tam czystej obsady sędziowskiej.
Themis to kanapa. Góra kilkadziesiąt osób. Żaden to głos sędziów. Takie stowarzyszenie to mogę sobie utworzyć w 2 tygodnie.Włóczykij napisał(a):Tu, bo pytanie ogólniejsze- dlaczego nikt nie podnosi larum, że themis ukrywa listę swoich członków i powołuje się je jako głos sędziów, a nie ma tam czystej obsady sędziowskiej.
też uważam że nie ma się czym podniecać , mieli 5 minut i je wykorzystaliGeralt napisał(a):Themis to kanapa. Góra kilkadziesiąt osób. Żaden to głos sędziów. Takie stowarzyszenie to mogę sobie utworzyć w 2 tygodnie.Włóczykij napisał(a):Tu, bo pytanie ogólniejsze- dlaczego nikt nie podnosi larum, że themis ukrywa listę swoich członków i powołuje się je jako głos sędziów, a nie ma tam czystej obsady sędziowskiej.
Wysłane z mojego LM-X410.FN przy użyciu Tapatalka
Darkside napisał(a):też uważam że nie ma się czym podniecać , mieli 5 minut i je wykorzystaliGeralt napisał(a):Themis to kanapa. Góra kilkadziesiąt osób. Żaden to głos sędziów. Takie stowarzyszenie to mogę sobie utworzyć w 2 tygodnie.Włóczykij napisał(a):Tu, bo pytanie ogólniejsze- dlaczego nikt nie podnosi larum, że themis ukrywa listę swoich członków i powołuje się je jako głos sędziów, a nie ma tam czystej obsady sędziowskiej.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
zaistnieli medialnieWłóczykij napisał(a):Darkside napisał(a):też uważam że nie ma się czym podniecać , mieli 5 minut i je wykorzystaliGeralt napisał(a):Themis to kanapa. Góra kilkadziesiąt osób. Żaden to głos sędziów. Takie stowarzyszenie to mogę sobie utworzyć w 2 tygodnie.Włóczykij napisał(a):Tu, bo pytanie ogólniejsze- dlaczego nikt nie podnosi larum, że themis ukrywa listę swoich członków i powołuje się je jako głos sędziów, a nie ma tam czystej obsady sędziowskiej.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
ponownie obejmując IS ?
Powrót do PROTEST SĘDZIÓW...LIST OTWARTY..POZWY..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości