art_60 napisał(a):
Ale jeżeli demokracja to dla ciebie ,,bagno", to rozumiem że wolisz jednak ,,model spółdzielczy".
Każdy ma prawo do swoich poglądów. Ja to rozumiem i też nie będę bić w Twoje wywody.

z tym składem FWS będziesz pisał o walce ze spółdzielczości i demokracji ...
jednak znam tam nie tylko Ciebie... i napisałam we wpisie dla znających kontekst, jeśli się nie zorientowałeś z kim siedzisz w prezydium, no to Twój wybór
otrzymanie sali w SN jest dla posiedzenia jest tylko potwierdzeniem i nie takim jak może się komuś z nazwy kojarzyć
w wątku na forum o FWS pisał Geralt, który przecież doprowadził po trudach do przepchnięcia koncepcji FWS, więc uważam jego informacje za miarodajne
wydaje mi się, że formuła ciągłości jest zakłócona
i nie będę powtarzać argumentów, które omijasz
jaaga napisał(a):@Wlóczykiju, RD chyba nie mają prawa samodzielnie wszczynać spraw dyscyplinarnych SSR niefunkcyjnych?
A co do koleżanek, wiadomo jak Nawacki prowadził zbieranie głosów? Jak zbieranie głosów odbywało się bez stosownej komisji, kto zaświadczy jak wyglądała sytuacja podpisywania się pod listą? Wycofały, podpisał się pod tym.
Poważna sprawa a procedura niepoważna.
Ławnika też nie wyciągnięto, była o tym mowa wcześniej.
w sprawach sądowych bezwzględnie egzekwujemy skutki podpisu ,
a nie tak podpisałam, ale się rozmyśliłam
po co było podpisywać, a nie potem farmazony gadać (ta, nagłe olśnienie, na pewno)
jaka z tego powaga sędziów wychodzi
BlueFire napisał(a):
Tylko dobrowolne potwierdzenie z imienia i nazwiska osób, które nie boją się, nie wahają i przede wszystkim nie wstydzą się podpisania pewnych list.
ale czy potem się nie rozmyślą, że jednak tylko podpisuję zapisy na potwierdzenie obecności, bo duchem byli z protestem
a co do list KRS czekam na opcję - dopisane podpisy, bo tego jeszcze nie było