Dred napisał(a):beta napisał(a):jestem przekonana że ewentualne manipulacje przy stanie spoczynku poruszą środowisko, bo dotyczy wszystkich... takiej żenady, jaka się teraz odbywa, nie pamiętam a pracuję już sporo lat... taka deprecjacja zawodu, powszechny brak szacunku, a wręcz wrogość polityków i mediów do sędziów jest porażająca... choć jak dzieje się im bieda, to do sądu biegną...
czy ja wiem...tym razem najbardziej będzie to interesowało tych starszych, którzy są blisko stanu spoczynku, a młodsi stwierdzą, że za kilkadziesiąt lat na pewno się polepszy albo odejdą...i tyle...
beta napisał(a):czyli macie jak ja... bo też myślę, że dobrze...![]()
Joasia napisał(a):Lepiej późno, niż później. Bardzo dobrze.
bruno napisał(a):Wasze obawy są nieuzasadnione - w państwie prawa ...![]()
![]()
kzawislak napisał(a):Joasia napisał(a):Lepiej późno, niż później. Bardzo dobrze.
jak za późno - a uważam, że za późno - to marne pocieszenie
kzawislak napisał(a):
/../
myślicie, że tych budzących się stać będzie na przejęcie pałeczki
Volver napisał(a):Obudźcie się, którzy zasnęliście w letargu "porażki".
Ile mozna "rozpaczać"?Skoro kolejne grupy sędziów chcą dołączyć?
Volver napisał(a):Obudźcie się, którzy zasnęliście w letargu "porażki".
Ile mozna "rozpaczać"?Skoro kolejne grupy sędziów chcą dołączyć?
marciano napisał(a):. Grunt że trzynastki nie zabrali.
amelius napisał(a):Byleby odbicie się od tego dna było możliwe, a historia zna takie przypadki, że było to niemożliwe. Bo te zmiany, które teraz zachodzą mogą okazać się nieodwracalne.
andrzej74 napisał(a):śmiem twierdzić iż musimy osiągnąć dno aby się podnieść, nikt inny bardziej jak nasze szanowne koleżeństwo, nie stron, pełnomocnicy, irytuje mnie w codziennej pracy /z pominięciem szacownego Forum/.
marciano napisał(a):andrzej74 napisał(a):śmiem twierdzić iż musimy osiągnąć dno aby się podnieść, nikt inny bardziej jak nasze szanowne koleżeństwo, nie stron, pełnomocnicy, irytuje mnie w codziennej pracy /z pominięciem szacownego Forum/.
Ale gdzie jest to dno? Ja od kilku lat co chwilę mam wrażenie że to już dno, że gorzej być nie może, a rzeczywistość ciągle mnie zaskakuje i z tego błędu wyprowadza.
Powrót do AWANSE POZIOME - kolejne akcje !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość