kowboj napisał(a):Krakać będę w przypadku niekorzystnego wyroku. Moim obowiązkiem jest walka i wiara w zwycięstwo!
O ! I tego się na razie trzymajmy !

kowboj napisał(a):Krakać będę w przypadku niekorzystnego wyroku. Moim obowiązkiem jest walka i wiara w zwycięstwo!
Volver napisał(a):kto stawia że odmrożą a kto nie.zakłady przyjmuję na pewu.
kowboj napisał(a):Moim obowiązkiem jest walka i wiara w zwycięstwo!
TGC napisał(a):Volver napisał(a):kto stawia że odmrożą a kto nie.zakłady przyjmuję na pewu.
Stawiam pięć ethosów, że odmrożą, i pięć, że nie odmrożą.
Dywersyfikacja ryzyka.
EW napisał(a):ja słyszałam podobnie jak poprzednicy, że rezerwa została założona od początku roku na wypłatę tego co z usp się należy...
bruno napisał(a):EW napisał(a):ja słyszałam podobnie jak poprzednicy, że rezerwa została założona od początku roku na wypłatę tego co z usp się należy...
może i założyli - to nawet logiczne (na zasadzie - tak nie wypłacimy - ale jak by to było konieczne to w razie jak by co mamy i damy jak sie upomną i wygraja w TK )- tylko do jakiej szuflady w budzecie to by włożyli?
TGC napisał(a):bruno napisał(a):EW napisał(a):ja słyszałam podobnie jak poprzednicy, że rezerwa została założona od początku roku na wypłatę tego co z usp się należy...
może i założyli - to nawet logiczne (na zasadzie - tak nie wypłacimy - ale jak by to było konieczne to w razie jak by co mamy i damy jak sie upomną i wygraja w TK )- tylko do jakiej szuflady w budzecie to by włożyli?
Jak nie mają kasy, to ich zlicytujemy. Wszyscy skierujemy egzekucję do majatku paru wybranych sądów i doprowadzimy do ich fizycznej likwidacji. To będzie nasza odpowiedź na synergię Gowina.
Pudlonka napisał(a):a ja wierzę w korzystne orzeczenie TK![]()
bo korzytsne będzie .... tylko nie wiadomo dla kogo
Rymer66 napisał(a):Jeden ethos = dwa uzasadnienia
bruno napisał(a):EW napisał(a):ja słyszałam podobnie jak poprzednicy, że rezerwa została założona od początku roku na wypłatę tego co z usp się należy...
cezary napisał(a):a czy TV Iustitia będzie nagrywać przebieg rozprawy?
Powrót do AWANSE POZIOME - kolejne akcje !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości