gilgamesz napisał(a):...gdyby jeszcze kryteria ewentualnego awansu były jasne i przejrzyste to nie byłoby tak źle.suzana22 napisał(a):Wiadro zimnej wody na czuprynkę: jeśli jesteś sędzią, to cię nie wyrzucą, ale na pewno nie zaproszą do jakiegokolwiek awansu. Realia dzisiejsze są takie: albo harujesz na okrągło i masz nadzieję, że się spodobasz,... albo nie harujesz więcej niż pięć dni w tygodniu po osiem godzin i wiesz, że zostajesz w swoim rejonku do stanu spoczynku.
Justibas napisał(a):gilgamesz napisał(a):...gdyby jeszcze kryteria ewentualnego awansu były jasne i przejrzyste to nie byłoby tak źle.suzana22 napisał(a):Wiadro zimnej wody na czuprynkę: jeśli jesteś sędzią, to cię nie wyrzucą, ale na pewno nie zaproszą do jakiegokolwiek awansu. Realia dzisiejsze są takie: albo harujesz na okrągło i masz nadzieję, że się spodobasz,... albo nie harujesz więcej niż pięć dni w tygodniu po osiem godzin i wiesz, że zostajesz w swoim rejonku do stanu spoczynku.
gdyby w ogóle jakieś kryteria były...
[ Dodano: Pon Maj 05, 2008 12:37 pm ]
i jeszcze dodam, że też lubię swoją prace, w tym także pisanie uzasadnień, tylko do robienia tego w dni wolne mam obrzydzenie. Ale jak się zbiegnie kilka naraz...
butada napisał(a):No w przeciwieństwie do stanu obecnego - bez gaci
zziajany napisał(a):Strony już tak przychodzą. W gaciach z owłosionymi łydkami, włosami wychodzącymi spod pach w podkoszulkach i w laczkach. Kiedy zwracam uwagę, to nie wiedzą o co mi chodzi
brzdąc napisał(a): Uważam, że teraz minimum to tydzień bez wokandy co drugi miesiąc.
Tylko samo gadanie to nic nie da!!!
brzdąc napisał(a):Amelius nic dodać, nic ująć. Jeden problem, jak "zmusić" do tego uistitę i TO TERAZ. Ja członkiem iustiti jeszcze nie jestem i nie wiem czy będę, ale rękami i nogami podpisuję się pod tym!!! Mam dość takiego życia!!!
iga napisał(a):brzdąc napisał(a):Amelius nic dodać, nic ująć. Jeden problem, jak "zmusić" do tego uistitę i TO TERAZ. Ja członkiem iustiti jeszcze nie jestem i nie wiem czy będę, ale rękami i nogami podpisuję się pod tym!!! Mam dość takiego życia!!!
to jak chcesz zmusić Justitię jak nie jesteś jej członkiem?
Powrót do AWANSE POZIOME - kolejne akcje !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość