K.Ierownik napisał(a): szybko z wielką ekspresją rzucł " to wam też się wydłuży do pięciu".
K.Ierownik napisał(a):na co poseł Kozdroń szybko rzucił oburzonym głosem " sędzia nie jest pracownikiem najemnym, na boga" i dalej rozwijał wątki z szafami i złą pracą sędziów. Wtedy głos zabrał po raz pierwszy i ostatni przedstawiciel prokuratury chyba krajowej i powiedział, że prokuratorzy mają właśnie 3-letni okres zatarcia. Poseł Kozdroń nie dał się jednak zbić z tropu i szybko z wielką ekspresją rzucł " to wam też się wydłuży do pięciu".
Volver napisał(a):myślę ,że poseł Jerzy Kozdroń jest na dobrej drodze,aby się poślizgnąć...jego tupet, arogancja, prostackie chamstwo, zaprowadzą go w należne mu, na dzisiejszy stan jego popapranego umysłu, miejsce..
Volver napisał(a):K.Ierownik napisał(a):na co poseł Kozdroń szybko rzucił oburzonym głosem " sędzia nie jest pracownikiem najemnym, na boga" i dalej rozwijał wątki z szafami i złą pracą sędziów. Wtedy głos zabrał po raz pierwszy i ostatni przedstawiciel prokuratury chyba krajowej i powiedział, że prokuratorzy mają właśnie 3-letni okres zatarcia. Poseł Kozdroń nie dał się jednak zbić z tropu i szybko z wielką ekspresją rzucł " to wam też się wydłuży do pięciu".
dziękuję Tobie K.ierowniku..to bardzo cenna relacja..
myślę ,że poseł Jerzy Kozdroń jest na dobrej drodze,aby się poślizgnąć...jego tupet, arogancja, prostackie chamstwo, zaprowadzą go w należne mu, na dzisiejszy stan jego popapranego umysłu, miejsce..
Przekroczył on bowiem granicę...szafuje do tego imieniem Boga, nie mając pojęcia, że ten Bóg za dobre wynagradza a za złe karze...Może jest to naiwne, to co piszę, ale wspomnicie moje słowa...![]()
Był już bardzo blisko tej granicy... udało mu się...nie zrozumiał znaku...
Uważam, iż wszyscy sędziowie w całej Polsce powinni dostaćć "na półkę" Twoją relację Kero.Nie podoba mi się ani lewica ani prawica ani PiS, ale na pewno, nie podoba mi się poseł J.Kozdroń...apodyktyczny,zarozumiały, niedouczony technokrata ..rodem z końca 70-tych lat...XX wieku...A;e trzeba o tym PONFORMOWAĆ nasze środowisko.Prosze Cie Zarządzie o to bardzo: o ostry, komunikat wypełniony perełkami wypowiedzi Kozdronia.
amelius napisał(a):wszystkich nas oburza zachowanie posła Kozdronia, ale naiwnością jest jednak sądzić w że jakiś sposób ów poseł zostanie ukarany przez kogokolwiek. W Polsce takie zachowania i cechy jakie prezentuje poseł Kozdroń prowadzą do jeszcze większych zaszczytów i władzy.
Katie napisał(a):Dzięki Wam za działanie na rzecz sprawy.
Dreed napisał(a):Widać, że szanowna Rada Minsitrów nie jest absolutnie zainteresowana jakością nowego usp, a jedynie za wszelką cenę chce pochwalić się "złapaniem sędziów na smycz".
Sposób procedowania nad projektem jest dla mnie dowodem, że system prawa w Polsce nie jest przedmiotem najmniejszych rozważań i analiz, a liczy się jedynie ilość i pijarowskie sprzedanie tematu mediom.
Tego, który ostatnio awansował do WSA?Dreed napisał(a):w wielu miejscach sam Pan Przewodniczący wydawało się, że jest przekonany do argumentacji sędziów, ale po zdecydowanym oświadczeniu Pana viceministra Wałejko, że podtrzymują swoje stanowisko - głosowanie przez podkomisję odbywało się według przedłożenia rządowego
Powrót do INFORMACJA !!!!!!!!!!! WAŻNE !!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość