Zmiana ustawy o gospodarce nieruchomościami i użytkowaniu wiecznym
Michał 007 napisał(a):
a oceny zdaniem Kwiatkowskiego muszą być bo w MS jest 150 tys. skarg na sądy i sędziów
ludzka napisał(a):A zasadnych ile???
Volver napisał(a):Słowa pana Ministra należy dzielić na sto a te sto podnieść do kwadratu-wtedy -otrzymamy - w miarę rzetelny wynik
katelra napisał(a):...uderzają w podwaliny państwa...
W jakim kontekście on tak mówił?Volver napisał(a):słowa MS Kwiatkowskiego "uderzają w podwaliny Państwa"
AQUA napisał(a):Dajcie spokój, MS wcale tak nie mówił
jarocin napisał(a):I również wg KRS jest to projekt warty uchwalenia
ruda napisał(a):Ciekawa jestem jak w poniedziałek będzie na zebraniu... co szanowni koledzy z KRS powiedzą przedstawicielom okregów...trochę głupio...
Jak to co? Że dzięki najjaśniejszym i najświatlejszym rządom w historii mamy najlepsze pusp w historii.ruda napisał(a):Ciekawa jestem jak w poniedziałek będzie na zebraniu... co szanowni koledzy z KRS powiedzą przedstawicielom okregów
prowokator napisał(a):Moje (czyli KRS-u) władztwo zachowane, to zagrożeń już nie ma.
Volver napisał(a):prowokator napisał/a:
Moje (czyli KRS-u) władztwo zachowane, to zagrożeń już nie ma.
trafny post!-to była "cena" za to, że KRS poparł rządowy projekt.
suzana22 napisał(a):Szkoda, że w pakiecie nie było chociaż umówionej nienaruszalności stanu spoczynku i trzynastek... a może było
Powrót do INFORMACJA !!!!!!!!!!! WAŻNE !!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości