Volver napisał(a):nasze przestraszone stadko sędziowskie
wiem o co ci chodzi ale nie mów tak...
Volver napisał(a):nasze przestraszone stadko sędziowskie
kazanna napisał(a):Volver napisał/a:
nasze przestraszone stadko sędziowskie
wiem o co ci chodzi ale nie mów tak...
Darkside napisał(a):ja jestem za odebraniem stanu spoczynku, to najlepsze co teraz rząd może dla nas zrobićVolver napisał(a):gdyby spojrzeć "na propozycje" prasy prorządowej, która używana jest jako straszak na nasze przestraszone stadko sędziowskie...to- trzynastki "tak" -"stan spoczynku-nie"
Dreed napisał(a):Obejrzałem w całości...I jest mi niezmiernie przykro, ponieważ brałem udział kosztem własnego czasu, rodziny, pieniędzy w pracach i bardzo dobrze oceniałem wystąpienia przedstawicieli KRS-u podczas prac w MS, na podkomisji i komisji. I bardzo im za to dziękuję.
Co się wydarzyło, że nagle następuje poparcie - nie wiem. Chyba, że osoby "walczące" z tym projektem nie miały wiedzy o decyzjach całej Rady.![]()
Przykro mi, bo chociaż sposób wyboru członków budził zawsze mój sprzeciw, to wydawało mi się, że tym razem KRS faktycznie jest naszym (moim) przedstawicielstwem.![]()
Niestety - jak tu już padło, własne grono kolejny raz wbija nóż w plecy. I faktycznie, nie wiem po co i dla kogo ma być to zebranie przedstawicieli SO w poniedziałek. Chyba żeby uświadomić, że z usp sobie poradzimy, a za to nie zamrożą nam wynagrodzeń.
Notabene szkoda, bo ja byłbym bardzo za tym aby zamrozić, zabrać stan spoczynku, zabrać 13-tki i obniżyć uposażenia o 30%, bo bycie sędzią to służba...
prowokator napisał(a):ruda napisał(a):Ciekawa jestem jak w poniedziałek będzie na zebraniu... co szanowni koledzy z KRS powiedzą przedstawicielom okregów...trochę głupio...
A sądzisz, że ktokolwiek zada im to pytanie? Jestem pewien, że byłoby to "niegodne". Moim zdaniem to całe zebranie jest tylko po to, żeby wyrazić wielkie ubolewanie
Dreed napisał(a): I faktycznie, nie wiem po co i dla kogo ma być to zebranie przedstawicieli SO w poniedziałek.
Greebo napisał(a):Volver napisał/a:
a nadal półprzyuczeni protokolanci klepią w klawiatury przy komputerach...Mógłbym prosić bez takich?
Darkside napisał(a):to chyba pytanie retoryczne VolverzeVolver napisał(a):jaki był układ głosów, zważywszy na układ partii w Sejmie?
Darkside napisał(a):zwyczajnie, część posłów nie stawiła się na głosowanie.
Darkside napisał(a):a następnie skarga do TK i tu liczę na któryś ze związków zawodowych prokuratorów bo KRS to ....
Powrót do INFORMACJA !!!!!!!!!!! WAŻNE !!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość