KOP napisał(a):Co charakterystyczne, posłowie opozycji byli bardzo dobrze merytorycznie przygotowani do debaty i to nie jedna ale 3-4 osoby. Natomiast posłowie koalicji, widać że nie mają pojęcia o co chodzi. Czytają gazety, bawią się telefonami, nie zabierają głosu i podnoszą tylko ręce jak przewodniczący zarządzi. Naprawdę warto zobaczyć film z tego posiedzenia by wiedzieć jak wygląda proces tworzenia prawa w Polsce.
Posiedzenie zakończyło się stwierdzeniem posła Kozdronia, że jest głodny i trzeba kończyć.
Volver napisał(a):KOP napisał(a):Co charakterystyczne, posłowie opozycji byli bardzo dobrze merytorycznie przygotowani do debaty i to nie jedna ale 3-4 osoby. Natomiast posłowie koalicji, widać że nie mają pojęcia o co chodzi. Czytają gazety, bawią się telefonami, nie zabierają głosu i podnoszą tylko ręce jak przewodniczący zarządzi. Naprawdę warto zobaczyć film z tego posiedzenia by wiedzieć jak wygląda proces tworzenia prawa w Polsce.
Posiedzenie zakończyło się stwierdzeniem posła Kozdronia, że jest głodny i trzeba kończyć.
Tak.Dziękujemy Tobie KOP za rycinę zachowań posłów PO, którzy domagają się wprowadzenia jako jednego z elementów oceny sędziego,opisu jego zachowania na sali rozpraw.Wyobrażacie sobie,, aby sędzia bawił się komórką, czytał gazetę, nie zabierał głosu i wyrokował nie znając akt,a następnie powiedział wszystkim, że jest głodny i czas zakończyć rozprawę?
rudy kot napisał(a):Volver napisał(a):KOP napisał(a):Co charakterystyczne, posłowie opozycji byli bardzo dobrze merytorycznie przygotowani do debaty i to nie jedna ale 3-4 osoby. Natomiast posłowie koalicji, widać że nie mają pojęcia o co chodzi. Czytają gazety, bawią się telefonami, nie zabierają głosu i podnoszą tylko ręce jak przewodniczący zarządzi. Naprawdę warto zobaczyć film z tego posiedzenia by wiedzieć jak wygląda proces tworzenia prawa w Polsce.
Tak.Dziękujemy Tobie KOP za rycinę zachowań posłów PO, którzy domagają się wprowadzenia jako jednego z elementów oceny sędziego,opisu jego zachowania na sali rozpraw.Wyobrażacie sobie,, aby sędzia bawił się komórką, czytał gazetę, nie zabierał głosu i wyrokował nie znając akt,a następnie powiedział wszystkim, że jest głodny i czas zakończyć rozprawę?
albo, żeby żuł gumę...
KOP napisał(a): Co charakterystyczne, posłowie opozycji byli bardzo dobrze merytorycznie przygotowani do debaty i to nie jedna ale 3-4 osoby. Natomiast posłowie koalicji, widać że nie mają pojęcia o co chodzi.
KOP napisał(a):Z moich informacji wynika, że Komisja obradować będzie w piątek 17 czerwca od godziny 11:00.
Tu jest sprawozdanie Podkomisji:
http://orka.sejm.gov.pl/opinie6.nsf/naz ... 1_3655.pdf
[ Dodano: Pią Cze 10, 2011 8:16 pm ]
Przepraszam od godziny 9:00
M.P. napisał(a):Całkowite ubezwłasnowolnienie sędziów sądów rejonowych. Tylko do roboty. A do KRS tylko z apelacji, czyli przedstawicielami śrdowiska sędziowskiego będą ci najbardziej posłuszni, którym udało się awansowac
krysia59 napisał(a):Kochani właśnie przeczytałam w sprawozdaniu podkomisji, że zmienili zapis o funkcji pw w księgach. Mowa o szczególnie uzasadnionych przypadkach a więc wobec kategorycznego dotychczasowego brzmienia jest jakaś nadzieja. Ten kto wrzucił sprawozdanie - wielkie dzięki.Co w niczym nie zmienia mojej opinki że projekt jest do d. Wszystkim forumowiczom udanego weekendu życzę.
adela napisał(a):Nie wiem czy to taka dobra wiadomość.
krysia59 napisał(a):Wiedziałam, że zmiany są zasługą wielkiej determinacji Iustitii słów brak ile dobrego dla nas robicie, szkoda, że znakomita część środowiska nie ma o tym pojęcia. Ja jestem wdzięczna i przeszczęśliwa Kowboju
Powrót do INFORMACJA !!!!!!!!!!! WAŻNE !!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość