KOP napisał(a):Myślałem, że na weekend zobaczę sobie film z komisji USP bo nie ma nic w telewizji, mecze się skończyły, a tu na stronie TV sędziów, jak nie było, tak nie ma...![]()
KOP napisał(a):Dziś posłowie dobrnęli do ocen okresowych sędziów ale zabrakło quorum i obrady przerwno.
Volver napisał(a):KOP napisał(a):Dziś posłowie dobrnęli do ocen okresowych sędziów ale zabrakło quorum i obrady przerwno.
w jakim sensie "dobrnęli"? czy zajęto się nowo dodanym przez nowelę rozdziałem czy jeszcze "nie wskoczono" w meritum? i sprawa stanęła przed rozważaniem sprawozdania Podkomisji dowodzonej przez J. Kozdronia w tym zakresie?
Pudlonka napisał(a):głosowanie zatrzymało się na ocenach ponieważ zabrakło quorum ....
ponoć obecni byli jedynie posłowie koalicji, którzy głosowali jak maszynka
wielkie podziękowania dla kowboja i Dreeda oraz członków KRS, którzy (pomimo reprezentowanego przez posłów zainteresowania problematyką którą się zajmują ) nas reprezentują wytykając błędy ustawy ...
nieco jak głos wołającego na puszczy albo ...
jak to było kowboju z tym walcem
rudy kot napisał(a): Pomimo zarządzonej przerwy celem uzupełnienia składu (minimum to 9 osób) i tak po przerwie, po chwili posłowie oddalili się
Pudlonka napisał(a):głosowanie zatrzymało się na ocenach ponieważ zabrakło quorum ....
ponoć obecni byli jedynie posłowie koalicji, którzy głosowali jak maszynka
wielkie podziękowania dla kowboja i Dreeda oraz członków KRS, którzy (pomimo reprezentowanego przez posłów zainteresowania problematyką którą się zajmują ) nas reprezentują wytykając błędy ustawy ...
nieco jak głos wołającego na puszczy albo ...
jak to było kowboju z tym walcem
kowboj napisał(a):W ISI napiszę... tylko muszę dojść do siebie, bo mi ręce opadli i nie tylko ręce.
Volver napisał(a):kowboj napisał(a):W ISI napiszę... tylko muszę dojść do siebie, bo mi ręce opadli i nie tylko ręce.
grunt, abyś nosa na kwintę nie spuścił,reszta na ten moment się nie liczy.Avanti!
kowboj napisał(a): Za trzy dni spadam na urlop ładować akumulatory.
Powrót do INFORMACJA !!!!!!!!!!! WAŻNE !!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość