kzawislak napisał(a):trzeba jednak pamiętać o tym kazusie: http://sedziowie.kei.pl/p...der=asc&start=0
Włóczykij napisał(a):no to jeśli Oddziałami też to OK tylko proszę o informacje o szczególach - czy mam rozumieć, że Wy przelewacie dla IS, a IS indywidualnie dalej do grupy /czy konto gazetwowe/![]()
/i szef finansowy IS nie widzi przeszkód-już ustalone/
jak by co, to proszzz o szybkie know how, bo przecież wszystko wymaga zgrania
Włóczykij napisał(a):no ze np. mną /w sensie z Oddziałami, że jest taka opcja dla Oddziałów/ nie ustalał, więc nie wszystko - to jakieś konkurencyjne akcje będą, czy jednak się porozumiewamy
ps. a jak Oddział nie ma konta i pójdzie z prywatnego - to tak samo ?
A nie można tego sobie na priv wyjaśnićWłóczykij napisał(a):Łukasz dzięki za odpowiedź /mi głównie chodziło, czy IS nie będzie miało problemów z przelewami/
romanoza napisał(a):A nie można tego sobie na priv wyjaśnićWłóczykij napisał(a):Łukasz dzięki za odpowiedź /mi głównie chodziło, czy IS nie będzie miało problemów z przelewami/
Łukasz napisał(a):Oddział Warszawski Iustitii dziś właśnie podjął uchwałę, że dorzuci 1.000 zł przekazując ją na konto główne IS na publikację!
Powyższe nie oznacza, że warszawiacy indywidualnie i grupowo też nie pomogą :-)
jaksa napisał(a):Łukasz napisał(a):Oddział Warszawski Iustitii dziś właśnie podjął uchwałę, że dorzuci 1.000 zł przekazując ją na konto główne IS na publikację!
Powyższe nie oznacza, że warszawiacy indywidualnie i grupowo też nie pomogą :-)
a to nie pozwolimy by Wam nudno było z tym tysiakiem
skoro WO ustalił, to realizujac konstytucyjną zasadę ŚWWS
też, jako Śląski Oddział, damy tysiąc , teraz pewnie raźniej
Powrót do INFORMACJA !!!!!!!!!!! WAŻNE !!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość