adela napisał(a):[ Dodano: Czw Lip 07, 2011 9:13 am ]
Piszcie, co byście chcieli zmienić, dodać lub ulepszyć aby było to jak najlepsze.
rudy kot napisał(a):Chcemy żeby nowy portal dotarł do jak największej liczby sędziów. By trafił "pod strzechy"
Volver napisał(a):znakomite,co tu dużo mówić!choć nie wypada się nie odnieść do wysiłku,pracy i trudu włożonego w szerzenie oświaty! To kolejne znakomite działanie SSP Iustitia - członków stowarzyszenia-
na ebos z tym!![]()
![]()
monikissima napisał(a):Na początek proponuję zmienić zapisy dat wydarzeń na poprawne gramatycznie, czyli "6 lipca", "9 czerwca" itd. Wiem, że chodzi o podanie nazwy wydarzenia i pod spodem jego daty, ale takie zapisy dat są niepoprawne, a ta strona poniekąd o nas świadczy.
Poza tym pomysł super. Trzymam kciuki.
jarocin napisał(a):Po sprawdzeniu w opcjach zobaczymy czy da się zmienić na zapis np. 06/07/2011, ale to też nieładne.
KOP napisał(a):Mnie by ostatnia Komisja interesowała bo tam troszkę poszedłem po bandzie![]()
Posłowie mówili swojemu koledze z Krajowej Radzie Prokuratury, że chcieli na mnie naskarżyć do PG i dyscyplinarkę za to, że powiedziałem, iż czas wyłączyć maszynkę do głosowania
Ama napisał(a):KOP napisał(a):Mnie by ostatnia Komisja interesowała bo tam troszkę poszedłem po bandzie![]()
Posłowie mówili swojemu koledze z Krajowej Radzie Prokuratury, że chcieli na mnie naskarżyć do PG i dyscyplinarkę za to, że powiedziałem, iż czas wyłączyć maszynkę do głosowania
KOP w porównaniu z tym co później usłyszałeś ... to Twoja wypowiedź była spokojna i wyważona .... a to co p. Kozdroń Ci odpowiedział a szczególnie w jakim tonie .... to... szkoda, że tacy ludzie tworzą władzę ustawodawczą
Powrót do INFORMACJA !!!!!!!!!!! WAŻNE !!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość