Morg napisał(a):Nie wyobrażam sobie żeby nie postawiono mu w końcu zarzutów z 222 (a może nawet i 226, w zależności od tego jaki był przebieg zdarzenia).
Morg napisał(a):Ja bym powiedział, że to zasługuje na górną granicę, czyli 14… bo właśnie - jak nie za to, to za co?
Graffi napisał(a):ja przypuszczam, że nawet Prokurator to na sali był
Dreed napisał(a):Ale to jest też pokłosie zachowań sędziów. Co to znaczy, że sędzia nie będzie składał zawiadomień, bo ... nie będzie się procesowal z takimi ludźmi? A właśnie, że trzeba, bo tylko utwierdza się ich w poczuciu bezkarności.
Cyk badanie i zabezpieczający..
Taptap tapatalk z mojego cuda Galaxy N7100
ropuch napisał(a):A ja nie rozumiem dlaczego to wszystko nie kończy się dymisją Prezesa właściwego SO
Oklahoma napisał(a):Ale przecież nie ma zakazu wnoszenia tortów do Sądu. A metalu w nim pewnie nie było więc przez bramki wpuścili...
Oklahoma napisał(a):Ale przecież nie ma zakazu wnoszenia tortów do Sądu. A metalu w nim pewnie nie było więc przez bramki wpuścili...
doktor napisał(a):ropuch napisał(a):A ja nie rozumiem dlaczego to wszystko nie kończy się dymisją Prezesa właściwego SO
Jeżeli czegoś nie rozumiem, to tego, że w SO w Warszawie, gdzie takich medialnych i przyciągających oszołomów spraw jest najwięcej, nikt z władz sądu nie wpadł na to, że w takich sprawach po prostu z urzędu na sali powinna być policja (chyba nie jest to niezgodne z przepisami?).
Powrót do INFORMACJA !!!!!!!!!!! WAŻNE !!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość