Ciekawe czy zamysł o likwidacji stanowisk przewodniczących zostanie zrealizowany...

rosan napisał(a):każden sędzia przez tydzień bedzie robil pocztę
falkenstein napisał(a):Po prostu będziemy tworzyć kooperatywy. Albo rady sędziowsko referendarskie
monikissima napisał(a):A co to jest robienie poczty?
monikissima napisał(a):U nas robi to kierownik.
rosan napisał(a):monikissima napisał(a):U nas robi to kierownik.
tak w ogole to muszę zrobić rozpiskę co robi kierownik,co powinien,co może zlecić innym,co musi robić
Żagiel napisał(a):J. Kaczyński w TVP Info, zapytany o propozycję prof. Zolla dot. wybierania kandydatów do TK przez gremia niepolityczne …, odpowiedział (8 minuta nagrania):
„To jest oczywiście bardzo poważny pomysł, ale to wymaga przede wszystkim zmian w gremiach sądowniczych, bo dzisiaj mamy pewien przechył jeżeli chodzi o sądownictwo, a Trybunał musi być zrównoważony w tym sensie, żeby nie decydował wedle sympatii politycznych tylko decydował wedle prawa …”
https://www.youtube.com/watch?v=1OyypbtOCH4
Zastanawia mnie na czym będą polegały te zmiany w "gremiach sądowniczych", dotyczące owego "przechyłu".
ruda napisał(a):mam nadzieję , że mnie tą "pałacową" a byłą tamtejszą multifunkcyjną zaproszą....Dreed??? jak myślisz?
ruda napisał(a):mam nadzieję , że mnie tą "pałacową" a byłą tamtejszą multifunkcyjną zaproszą....Dreed??? jak myślisz?
Powrót do MEDIA - OBIETNICE itp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość