Ama napisał(a):niestety Proszę Państwa .... mamy rok wyborczy ...... propaganda przede wszystkim
... a wymiar sprawiedliwości jest medialny ... będą o tym mówić ... a że potem okaże się to bubel ... to co ... będzie po wyborach
amelius napisał(a):Ama napisał/a:
niestety Proszę Państwa .... mamy rok wyborczy ...... propaganda przede wszystkim
... a wymiar sprawiedliwości jest medialny ... będą o tym mówić ... a że potem okaże się to bubel ... to co ... będzie po wyborach
W roku bez wyborów też jest to samo. Taka demokracja, albo raczej jak pisał Lem demokratoid.
Włóczykij napisał(a):http://wyborcza.pl/1,7684...leczenstwu.html
a tego chyba nie było ...w sensie nie było wklejane...
K.Ierownik napisał(a):Volvi, żeby tylko w szafach. Chodzi o to, że właśnie za szafami
rudy kot napisał(a):mam nadzieję dołączyć z dobrymi wieściami w poniedziałek
ziggy napisał(a):Volver napisał(a):albowiem czasu mało...ale dość, aby pójść dalej
na protesty nie licz...bo tothosowe...
larakroft napisał(a):Jeszcze została nam komisja, gdzie powtórzy się pewnie dokładnie to samo. Znowu wyżyjemy się oratorsko, przedstawimy argumenty, które zostaną zlekceważone, próbując przeciągnąć ...czas na naszą stronę.
ropuch napisał(a):A i chciałem napisać, że jestem pełen podziwu dla naszych przedstawicieli
Powrót do INFORMACJA !!!!!!!!!!! WAŻNE !!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości