Takjarocin napisał(a):Czy ma to związek z ocenami dla niepoprawnych politycznie
monikissima napisał(a):Nie widziałam jeszcze tych filmów, ale widziałam kicię w Wydarzeniach i uważam, że jej prezencja, dykcja, głos predysponują ją do wypowiedzi w audiowizualnych mediach z ramienia IS.
mam nadzieję że oddający krew zabierając samochód .... pracy w sądzie już nie wykonywał (byłby to sprzeczne z zaleceniami lekarskimi )
monikissima napisał(a):Nie widziałam jeszcze tych filmów, ale widziałam kicię w Wydarzeniach i uważam, że jej prezencja, dykcja, głos predysponują ją do wypowiedzi w audiowizualnych mediach z ramienia IS.
IURISTA napisał(a):mam nadzieję że oddający krew zabierając samochód .... pracy w sądzie już nie wykonywał (byłby to sprzeczne z zaleceniami lekarskimi )
oddający krew spożył należny mu posiłek regeneracyjny (6 szt. czekolad,batonik i napój w kartoniku) i oddalił się w nieznanym kierunku.....
jarocin napisał(a):Szkoda tylko, że wśród warszawiaków tak mało chętnych do zaangażowania się w działalność dla IS - czy to w tym czy innym zespole. Ja mam w zanadrzu jeszcze kilka pomysłów, tylko ludzi brak...
IURISTA napisał(a):mam nadzieję że oddający krew zabierając samochód .... pracy w sądzie już nie wykonywał (byłby to sprzeczne z zaleceniami lekarskimi )
oddający krew spożył należny mu posiłek regeneracyjny (6 szt. czekolad,batonik i napój w kartoniku) i oddalił się w nieznanym kierunku.....
okapi napisał(a):nieżle ,tak TRZYMAĆ ,tylko dlaczego:
w
Debata na temat zamrożenia wynagrodzeń sędziów
„Może mamy zatrzymać sądy, Panie Ministrze” – o wynagrodzeniach sędziów mówi m.in. sędzia Waldemar Żurek
a zdjecie jest moje ?![]()
Powrót do INFORMACJA !!!!!!!!!!! WAŻNE !!!!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości