krysia59 napisał(a):Właśnie usłyszałam z ust Premiera, że w połowie roku 2012 dyskusja na temat stanu spoczynku sędziów, no nieźle się zaczyna.
xvart napisał(a):"Jestem następcą ministra wybitnego, który wejdzie do grona najlepszych ministrów nie tylko ostatnich 20 lat, a jego osiągnięcia sprawią, że z perspektywy czasu będzie postrzegany jako wielki reformator wymiaru sprawiedliwości"![]()
iga napisał(a):xvart napisał(a):"Jestem następcą ministra wybitnego, który wejdzie do grona najlepszych ministrów nie tylko ostatnich 20 lat, a jego osiągnięcia sprawią, że z perspektywy czasu będzie postrzegany jako wielki reformator wymiaru sprawiedliwości"![]()
kolejny kandydat na Wawel
Poseł opowiada szczegóły reformy sądownictwa, która ma skrócić czas trwania postępowania sądowego. Dodatkowo przypomniał już wprowadzone zmiany, m.in. nagrywanie rozpraw zamiast stosowania protokołów.
że też autopromocja ma taką siłę w naszej Polszczexvart napisał(a):"Jestem następcą ministra wybitnego, który wejdzie do grona najlepszych ministrów nie tylko ostatnich 20 lat, a jego osiągnięcia sprawią, że z perspektywy czasu będzie postrzegany jako wielki reformator wymiaru sprawiedliwości"
![]()
Bo ich zwyczajnie nie ma, jest tu z przypadku i nie wie o co biega w tej branży.wanam napisał(a):jakie ma poglądy na wymiar sprawiedliwości... a jego poglądów zwyczajnie nie znam.
wanam napisał(a):Gowin jest pryncypialny... to może być dla nas zaleta, a może być i wada, to zależy jakie ma poglądy na wymiar sprawiedliwości... a jego poglądów zwyczajnie nie znam.
wanam napisał(a):Gowin jest pryncypialny... to może być dla nas zaleta, a może być i wada, to zależy jakie ma poglądy na wymiar sprawiedliwości...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość