Minister Gowin twierdził, że to prezesi rejonowi mają byc likwidowani,EW napisał(a):ja potwierdze, że odchodzi z emesu...

Minister Gowin twierdził, że to prezesi rejonowi mają byc likwidowani,EW napisał(a):ja potwierdze, że odchodzi z emesu...
EW napisał(a):[
sędzia tabelka nie odchodzi bo chce tylko dlatego że dostał propozycję nie do odrzucenia - odwołanie z delegacji, a wie że jak wróci do sądu to będzie miał całą miłość jaką usilnie przez lata pielęgnował
Dred napisał(a):Czy ktoś potwierdzi, że Petryna odchodzi z MS do notariatu?
Dred napisał(a):Ciekawy fragment : "Niezależnie od tego kierownictwo Ministerstwa Sprawiedliwości uznało, że należy odwołać z funkcji szefa Sądu Rejonowego sędziego Krzysztofa Petrynę - za rażące niewywiązywanie się z obowiązków służbowych i nieanalizowanie dokumentów statystycznych, z których wynika, że sprawy grożą przedawnieniem. Pan sędzia Petryna miał już wcześniej zwracaną uwagę za podobne zaniedbania, więc uznaliśmy, że powinien zostać odwołany - powiedział Kurczuk."
Graffi napisał(a):EW napisał(a):Dred napisał(a):Info z wczoraj : Petryna odchodzi z MS do notariatu.
a jak pisałam ze odchodzi nikt mi nie wierzył
EW, nie niktale do notariatu?
Dreed napisał(a):Dred napisał(a):Czy ktoś potwierdzi, że Petryna odchodzi z MS do notariatu?
I to jest właśnie przykład jak robi się karierę dzięki MS....
doctor napisał(a):Dreed napisał(a):Dred napisał(a):Czy ktoś potwierdzi, że Petryna odchodzi z MS do notariatu?
I to jest właśnie przykład jak robi się karierę dzięki MS....
Bez przesady, taką karierę - w sensie zostania notariuszem - to większość sędziów (przynajmniej cywilistów) mogłaby zrobić, a istotnym czynnikiem są tutaj są ew. zasoby finansowe na rozpoczęcie działalności a nie MS.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości