Morg napisał(a):Joasia napisał(a):Ave, Kozdroń ?
Morituri te salutant...
K.Ierownik napisał(a):Morg napisał(a):Joasia napisał(a):Ave, Kozdroń ?
Morituri te salutant...
Jeżeli faktycznie zapanuje nam minister Kozdroń, to chyba spełnię wczorajszą prośbę mojej córki i pójdę na delegację do MS.
Dred napisał(a):Właściwie od Torunia nie ma już żadnych przeszkód! Może też pójdę, bo w ubiegłym tygodniu dowiedziałem się, że mam tam wysoko postawionego kuzyna!A rodzina to jest siłaaaaah i może uda się nam wspólnie zrobić coś dlja dobra wymiaru sprawiedliwości!
ropuch napisał(a):Dred napisał(a):Właściwie od Torunia nie ma już żadnych przeszkód! Może też pójdę, bo w ubiegłym tygodniu dowiedziałem się, że mam tam wysoko postawionego kuzyna!A rodzina to jest siłaaaaah i może uda się nam wspólnie zrobić coś dlja dobra wymiaru sprawiedliwości!
A jak Wam się nie uda to zróbcie coś przy najmniej dlja mnie
Dred napisał(a):"Dred i K.Ierownik w Ministerstwie Sprawiedliwości. Sądy przyspieszą o 1/2".
WO napisał(a):Dred napisał(a):"Dred i K.Ierownik w Ministerstwie Sprawiedliwości. Sądy przyspieszą o 1/2".
Brawodziękuję Wam
Dred napisał(a):WO napisał(a):Dred napisał(a):"Dred i K.Ierownik w Ministerstwie Sprawiedliwości. Sądy przyspieszą o 1/2".
Brawodziękuję Wam
tylko nie "Wam"...
WO napisał(a):Dred napisał(a):WO napisał(a):Dred napisał(a):"Dred i K.Ierownik w Ministerstwie Sprawiedliwości. Sądy przyspieszą o 1/2".
Brawodziękuję Wam
tylko nie "Wam"...
ups, oczywiście, że dlja Was
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości