Morg napisał(a):No mam nadzieję… choć patrząc po tym, że sędziowie w wydziałach zamiejscowych chyba orzekają jak gdyby nigdy nic, to może nie do końca…
EW napisał(a):
przepraszam sędziów wydziałów zamiejscowych... ale sprawdziłam na wszystkie sposoby i wydział zamiejscowy nie ma prawa orzekać
taikoubou napisał(a):EW napisał(a):
przepraszam sędziów wydziałów zamiejscowych... ale sprawdziłam na wszystkie sposoby i wydział zamiejscowy nie ma prawa orzekać
JESTEŚ SUPER
Włóczykij napisał(a):taikoubou napisał(a):EW napisał(a):
JESTEŚ SUPER
oczywiście można znowu jak przu orzeczniech TK i dalszych rozbudowywać tę nadzieję i najpierw przy niej na forum skupiać się, organizować, a potem złożeczyć, że znowu ci inni beznadziejni nie zrozumieli
nastepny do niezrzoumienia jest SN, póki co jest - bo to SN, liczymy, no jednak etc. a potem ...
naprawdę pomiędzy totalną negacją a totalna aprobatą wiele się dzieje; pytanie, jak w tym meandrować
ale oczywiście ja się nie znam i nie umiem sie bawic w jedyne słuszne opcje, czuć się w grupie
rozczarowani już mogą żałować, jeśli już nie zaczęli
Włóczykij napisał(a):
oczywiście można znowu jak przu orzeczniech TK i dalszych rozbudowywać tę nadzieję i najpierw przy niej na forum skupiać się, organizować, a potem złożeczyć, że znowu ci inni beznadziejni nie zrozumieli
nastepny do niezrzoumienia jest SN, póki co jest - bo to SN, liczymy, no jednak etc. a potem ...
beta napisał(a):Ameliusie, za dużo czytasz...![]()
... myślę, że nie było intencją Włóczki osłabianie morale sędziów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości