Adek napisał(a):co do centrum informatycznego:
obecnie- strona zgłasza mi, że ma w telefonie komórkowym zdjęcia czy nagranie mające istotne znaczenie w sprawie; daję zlecenie informatykowi i za 10 minut wiem czy da się zgrać a jesli tak to za kolejne 10 minut mam to na płycie
po reformie- ile czasu będę czekał![]()
obecnie- problem z kompem na sali; 10 minut i inormatyk usuwa problem
po reformie![]()
![]()
Jarosiński napisał(a):Zespołu do spraw realizacji umowy na budowę i wdrożenie systemu
informatycznego rachunkowości i zarządzania kadrami
Włóczykij napisał(a):Jarosiński napisał(a):Zespołu do spraw realizacji umowy na budowę i wdrożenie systemu
informatycznego rachunkowości i zarządzania kadrami
a na czym będzie polegać informatyczne zarządzanie kadrami ? ...
/maszyna losująca wskaże salę i sąd na dziś .../
jakwaw napisał(a):Otóż, okazuje się, że marnotrawiące i rozrzutne sądy są oszczędniejsze od propozycji Centralnego Krakowa nawet o kilkaset %, a średnio o 50 %. A przynajmniej u mnie tak wychodzi.
Włóczykij napisał(a):dobrze by było jakiego dziennikarza tym zainteresować
falkenstein napisał(a):Wy Johnson wyraźnie nie rozumiecie, że centralizacja zakupów przyniesie oszczędności...
jaro123 napisał(a):u nas mówi się, że teraz trzeba oszczędzać tonery do driukarek, bo podobno na jeden komputer przysługujł dwa w ciągu roku, więc ja pewnie od drugiej połowy roku będę miał wolne, bo tonerów zbraknie, a nowych Kraków mi nie da... Ale co tam, niech sami sobie w takim razie piszą...
Postanowiłem więc poczynić oszczędności na odcinku materiałowo-zaopatrzeniowym i postanowienia i wyroki będę drukował jedynie w połowie, drugą część będę dopisywał ręcznie w ramach czynu społecznego!!!!
Okazało się, że Kraków jest taki mądry, że dokładnie wie, ile każdemu wszystkiego potrzeba..., coż już W.I. Lenin mówił: "Każdemu według potrzeb".
A potem, jak mówi klasyk, niczego nie będzie!!! Ot, co!
pioter napisał(a):Za Wikipedią podaję, że K. Kwiatkowski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości