beta napisał(a):witam Sieradzankę z okolic lubelskiego
robertowa1 napisał(a):Sieradzkie jest tylko moim mam nadzieję " przejściowym miejscem pracy". Korzeniami rodzinnymi i całym sercem jestem z Lubelszczyzną. Mam nadzieję, że już niedługo tam wrócę na stałe. Dlatego ten region Polski jest moim ulubionym i w taki sposób można być " sieradzanką z Lubelszczyzny". Pozdrawiam gorąco wszystkich. Lubelszczyzna górą!!!!!!!
Olga napisał(a):robertowa1 napisał(a):Sieradzkie jest tylko moim mam nadzieję " przejściowym miejscem pracy". Korzeniami rodzinnymi i całym sercem jestem z Lubelszczyzną. Mam nadzieję, że już niedługo tam wrócę na stałe. Dlatego ten region Polski jest moim ulubionym i w taki sposób można być " sieradzanką z Lubelszczyzny". Pozdrawiam gorąco wszystkich. Lubelszczyzna górą!!!!!!!
to wszystko jasne......prokuratura zapewne też jest Twoim" przejściowym miejscem pracy "
....super mieć marzenia a jeszcze lepiej móc je spełniać. Powodzenia
promo napisał(a):Witaj na forum... napisz coś o sobie![]()
większość warszawiaków, których znam jest z Lublina
totep napisał(a):Zamoy rządzi![]()
![]()
falkenstein napisał(a):W Zamoju to nawet wyjście znaleźć było trudno... buda bez logiki.
BlueFire napisał(a):Tia... Z tego co widziałam dziś na TVN 24 to labiryntami na szerokość jednego auta też jeździcie, a ta fantazja dzięki Ziłom 159.I sobie robicie takie fajne tunelki - labiryntki na szerokość łopaty do drzwi...
W ściankach tychże dodałabym odruchowo od siebie jakieś lodowo-śniegowe płaskorzeźby i reliefy... Ależ to klimatyczne jest...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości