romanoza napisał(a):Obniżenie lub likwidacja stanu spoczynku, obniżenie chorobowego oraz pozbawienie zwrotu kosztów dojazdu raczej nie spowodują, że nasz zawód stanie się koroną zawodów prawniczych.
Przecież nikt tego nie planuje.romanoza napisał(a):Obniżenie lub likwidacja stanu spoczynku, obniżenie chorobowego oraz pozbawienie zwrotu kosztów dojazdu raczej nie spowodują, że nasz zawód stanie się koroną zawodów prawniczych.
krysia59 napisał(a):Kiedyś ktoś napisał że MS monitoruje nasze forum i myślę że w swej perfidii próbują rozeznać nastroje więc zważajmy co piszemy choć pewnie lepiej dyskutować niż nie dyskutować jestem załamana ogólną inercją naszego środowiska choć rozumiem że wszyscy jesteśmy zmęczeni
krysia59 napisał(a):Kiedyś ktoś napisał że MS monitoruje nasze forum i myślę że w swej perfidii próbują rozeznać nastroje więc zważajmy co piszemy choć pewnie lepiej dyskutować niż nie dyskutować jestem załamana ogólną inercją naszego środowiska choć rozumiem że wszyscy jesteśmy zmęczeni
beta napisał(a):jestem przekonana że ewentualne manipulacje przy stanie spoczynku poruszą środowisko, bo dotyczy wszystkich... takiej żenady, jaka się teraz odbywa, nie pamiętam a pracuję już sporo lat... taka deprecjacja zawodu, powszechny brak szacunku, a wręcz wrogość polityków i mediów do sędziów jest porażająca... choć jak dzieje się im bieda, to do sądu biegną...
bzyk napisał(a):Fakt. Bliscy spoczynku jakby się pobudzili...
Robią groźne miny jak ja na moim avatarzeinger napisał(a):szepczą?
romanoza napisał(a):Robią groźne miny jak ja na moim avatarzeinger napisał(a):szepczą?
Powrót do AWANSE POZIOME - kolejne akcje !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości