Dno po prostu już jest i to tyle z moje strony.
andrzej74 napisał(a):śmiem twierdzić iż musimy osiągnąć dno aby się podnieść, nikt inny bardziej jak nasze szanowne koleżeństwo, nie stron, pełnomocnicy, irytuje mnie w codziennej pracy /z pominięciem szacownego Forum/.
ropuch napisał(a):andrzej74 napisał(a):śmiem twierdzić iż musimy osiągnąć dno aby się podnieść, nikt inny bardziej jak nasze szanowne koleżeństwo, nie stron, pełnomocnicy, irytuje mnie w codziennej pracy /z pominięciem szacownego Forum/.
Nie będzie żadnego podnoszenia. Starsi mają wszystko w d...., a młodsi ? Sądzenie do końca życia w nienormowanym czasie za 7,5 tys miesięcznie. W jakim korpo odstaliby takie warunki ? Po ośmiu latach bycia asystentem i 12 konkursach za sobą ?
Stary nawet jakby od jutra wszedł w życie przepis, że każdy wyroku musisz konsultować w MS i możesz wydać po uzyskaniu pisemnej zgody to odpowiedzią byłoby tylko wzruszenie ramion.
ropuch napisał(a):Stary nawet jakby od jutra wszedł w życie przepis, że każdy wyroku musisz konsultować w MS i możesz wydać po uzyskaniu pisemnej zgody to odpowiedzią byłoby tylko wzruszenie ramion.
ropuch napisał(a):andrzej74 napisał(a):śmiem twierdzić iż musimy osiągnąć dno aby się podnieść, nikt inny bardziej jak nasze szanowne koleżeństwo, nie stron, pełnomocnicy, irytuje mnie w codziennej pracy /z pominięciem szacownego Forum/.
Nie będzie żadnego podnoszenia. Starsi mają wszystko w d...., a młodsi ? Sądzenie do końca życia w nienormowanym czasie za 7,5 tys miesięcznie. W jakim korpo odstaliby takie warunki ? Po ośmiu latach bycia asystentem i 12 konkursach za sobą ?
Stary nawet jakby od jutra wszedł w życie przepis, że każdy wyroku musisz konsultować w MS i możesz wydać po uzyskaniu pisemnej zgody to odpowiedzią byłoby tylko wzruszenie ramion.
marciano napisał(a):I moja skarga do ETPCz uznana za niedopuszczalną.
A swoją drogą szanuje się ten sąd - zero uzasadnienia. Niedopuszczalna i koniec. I grozi że nawet korespondować ze mną nie będzie
iga napisał(a):marciano napisał(a):I moja skarga do ETPCz uznana za niedopuszczalną.
A swoją drogą szanuje się ten sąd - zero uzasadnienia. Niedopuszczalna i koniec. I grozi że nawet korespondować ze mną nie będzie
Zachowaj ten dokument. Jak w końcu doprowadzą nas do palenia opon, to żeby nikt nie miał pretensji, że legalna droga nie wyczerpana
jakie jest nazwisko sędziego, który odmówił wydania wyroku?
zeet napisał(a):ropuch napisał(a):andrzej74 napisał(a):śmiem twierdzić iż musimy osiągnąć dno aby się podnieść, nikt inny bardziej jak nasze szanowne koleżeństwo, nie stron, pełnomocnicy, irytuje mnie w codziennej pracy /z pominięciem szacownego Forum/.
p.... bzdury.(sorry) W moim okręgu ja i jeszcze jeden sędzią wydawaliśmy orzeczenia w oparciu o Konstytucje. A sądzimy już po 30 lat. Żaden inny nie nie stosował Konstytucji wprost. Od młodych słyszę "ale przecież jest przepis" To młodzi boją się własnego cienia. Bo prezes spojrzy krzywo. Bo nie dostanę stołka, awansu. To starzy się stawiają i dlatego dalej są w SR.
zulus napisał(a):Wklejam jako ciekawostkę:
http://trybunal.gov.pl/rozprawy/komunik ... by-celnej/
Celnicy zdaniem TK powinni mieć prawo do emerytur mundurowych. Ciekawy wyrok pod kątem kilometrówki. Celnicy mają też prawo do 100% L4.
witoldw1 napisał(a):zulus napisał(a):Wklejam jako ciekawostkę:
http://trybunal.gov.pl/rozprawy/komunik ... by-celnej/ ... by-celnej/
Celnicy zdaniem TK powinni mieć prawo do emerytur mundurowych. Ciekawy wyrok pod kątem kilometrówki. Celnicy mają też prawo do 100% L4.
Chyba nie sądzisz ,że TK uzna ,że zasady dotyczące tak odpowiedzialnej ,ciężko pracującej i istotnej dla Ojczyzny służby jaką jest służba celna , mogą mieć zastosowanie do takiej głupiej i leniwej hołoty jak sędziowie. Trzeba znać swoje miejsce w szeregu.
Powrót do AWANSE POZIOME - kolejne akcje !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość