zawadiaka napisał(a):(patrz: nowa akcja warszawskiej adwokatury wymierzona w doradców prawnych).
Kret napisał(a):zawadiaka napisał(a):(patrz: nowa akcja warszawskiej adwokatury wymierzona w doradców prawnych).
Akcja nie jest "wymierzona" w nikogo, tylko ma na celu zwiększenie ogólnej świadomości, że stereotyp, iż kazdy świetnie się zna na prawie, nawet jeśli prawnikiem nie jest, prowadzi do problemów. Ale żeby to zauważyć trzeba jej się przyjrzec dłużej niż przez 2 sekundy...
zawadiaka napisał(a):Kret napisał(a):zawadiaka napisał(a):(patrz: nowa akcja warszawskiej adwokatury wymierzona w doradców prawnych).
Akcja nie jest "wymierzona" w nikogo, tylko ma na celu zwiększenie ogólnej świadomości, że stereotyp, iż kazdy świetnie się zna na prawie, nawet jeśli prawnikiem nie jest, prowadzi do problemów. Ale żeby to zauważyć trzeba jej się przyjrzec dłużej niż przez 2 sekundy...
Nie tylko ja mam wątpliwości, czy ta reklama warszawskiej palestry była trafiona:
http://www.prawnik.pl/wiadomosci/ludzie-prawa/artykuly/878328,prawnicy-wszystko-da-sie-zareklamowac.html
BlueFire napisał(a):Osobiście jestem za akcją wręcz stricte wymierzoną przeciwko "Poradom prawnym od 50 złotych z dojazdem do klienta" (Hurra!!! Znalazłem "paragraf", ale nie doczytałem dwa rozdziały dalej), choć nie powiem (myślnik, który nadal nie działa po zalaniu klawiatury kawą) efekty bywają na sali rozpraw rozluźniające, odświeżające nieco nadętą atmosferę. Ale i tak wszyscy zostaniemy prawnikami/lekarzami dzięki wujkowi Google.
negrit napisał(a):Dobry wieczór, jestem nowym użytkownikiem forum - nowicjuszka tu i tamtzn. na sali również..
Ama napisał(a):Witaj :-)
Coś mało tego przedstawienianapisz o sobie coś więcej... jeśli nie jesteś ściśle tajny
i oczywiście czytaj ,pisz i baw się dobrze na forum
Volver napisał(a):Jakieś inkoguta się pojawiają i przepadają-nie wiadomo witać czy nie witać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości