romanoza napisał(a):Czepiasz się, może to inicjałyTGC napisał(a):beta napisał(a):dzień dobryCzym się zajmujesz??
Poza wymyślaniem nicków nie do zapamiętania i wymówienia...
Czyli pewnie ktoś z Ameryki Południowej, no ewentualnie Hiszpan

romanoza napisał(a):Czepiasz się, może to inicjałyTGC napisał(a):beta napisał(a):dzień dobryCzym się zajmujesz??
mpl napisał(a):romanoza napisał(a):Czepiasz się, może to inicjałyTGC napisał(a):beta napisał(a):dzień dobryCzym się zajmujesz??
Czyli pewnie ktoś z Ameryki Południowej, no ewentualnie Hiszpan
francescoli napisał(a):Administracja ustanawia wymogi liczby postów, to i są efekty
Witamy!
Już jestem blisko. Tak swoją drogą czytałeś Cienioryt, bo mi z czymś się nazwisko nowego usera kojarzyTGC napisał(a):francescoli napisał(a):Administracja ustanawia wymogi liczby postów, to i są efekty
Witamy!
Tak jest. Romanoza potrzebuje 12.000 postów, żeby dostać dostęp do różowych stron forum.
romanoza napisał(a): Tak swoją drogą czytałeś Cienioryt, bo mi z czymś się nazwisko nowego usera kojarzy
Pudło, czy francescoli też tak pudłowałfrancescoli napisał(a):romanoza napisał(a): Tak swoją drogą czytałeś Cienioryt, bo mi z czymś się nazwisko nowego usera kojarzy
Rozumiem, ze chodzi o mnieNie znam książki, Francescoli to nazwisko urugwajskiego piłkarza z lat 80 znanego wśród koneserów z ponadprzeciętnej elegancji w grze.
Próbka możłiwości
francescoli napisał(a):romanoza napisał(a): Tak swoją drogą czytałeś Cienioryt, bo mi z czymś się nazwisko nowego usera kojarzy
Rozumiem, ze chodzi o mnieNie znam książki, Francescoli to nazwisko urugwajskiego piłkarza z lat 80 znanego wśród koneserów z ponadprzeciętnej elegancji w grze.
Próbka możłiwości
romanoza napisał(a):Pudło, czy francescoli też tak pudłowałfrancescoli napisał(a):romanoza napisał(a): Tak swoją drogą czytałeś Cienioryt, bo mi z czymś się nazwisko nowego usera kojarzy
Próbka możłiwości
Sprawdziłem, w Cieniorycie był jednak Arahon Caranza Martenez Y’Grenata Y’Barratora a nie Pierluigi
Bez szału.Darkside napisał(a):Romi, warto kupić ten Cienioryt?
romanoza napisał(a):Bez szału.Darkside napisał(a):Romi, warto kupić ten Cienioryt?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości