ludzka napisał(a):Jak będzie fota z widelcem, to pożyczę ... smacznego
a jak na widelcu?

ludzka napisał(a):Jak będzie fota z widelcem, to pożyczę ... smacznego
Johnson napisał(a):K.Ierownik napisał(a):Uprzejmie donoszę, że 12 marca Minister Obrony Narodowej RP ogłosił, że w na Dolnym Śląsku i w okolicy Legnicy przeprowadza się na Polakach eksperymenty z użyciem broni elektromagnetycznej.
Nie oczerniaj Wielkiego M. Wcale tak nie powiedział. Powiedział tylko że stamtąd jest najwięcej skarg od obywateli na potraktowanie ich bronią elektromagnetyczną ...
K.Ierownik napisał(a):Uprzejmie donoszę, że 12 marca Minister Obrony Narodowej RP ogłosił, że w na Dolnym Śląsku i w okolicy Legnicy przeprowadza się na Polakach eksperymenty z użyciem broni elektromagnetycznej.
Czy sądzicie już ze sztućcami przyklejonymi do czoła?![]()
Jeśli tak to poproszę o fotkę z rozprawy.
Gotka napisał(a):w Zieleńcu często jest mgła, taki tam mamy klimat...
za to długo jest tam śnieg
Tomasz Zawiślak napisał(a):Zapraszam wszystkich Wrocławian na debatę "Czy sady są potrzebne?" w poniedziałek, 23 maja godz. 14.00, SO, s. 324 (im. Filipowicza). Jeśli możecie wpadnijcie. W roli głównej wystąpią licealiści.
Byłoby super,, gdybyście też zorganizowali jakieś wstążki
Gotka napisał(a):Tezecie, mogę być reprezentantem i kupię rano w poniedziałek tasiemkę i szpilky, przygotuję trochę wstążek
Tomasz Zawiślak napisał(a):Szukam ochotników z Wroc z dostępem do FM i Twittera (a najlepiej z tym peryskopem)
jaras napisał(a):czołem załogo Twierdzy!!!
piszę w interesach.
Otóż mnie, naczelnego błazna i kabotyna wymiaru, celebryłę itp. znowu zaprosili...
zaprosili na SLOT art Festival do Lubiąża.
Będę wieczorem środowym - 6 lipca 2016r., we WRO, względnie podjadę do Wołowa (@amelius!), a że będę niezmotoryzowany, to może ktoś z Was byłby łaskaw mnie przerzucić do Lubiąża???
dziękuję.
Morg napisał(a):A ja przybyłem dzisiaj ze stolicy do stolicy Śląska z zamiarem pozostania tu przez czas nieokreślony.
Morg napisał(a):A ja przybyłem dzisiaj ze stolicy do stolicy Śląska z zamiarem pozostania tu przez czas nieokreślony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości