przez Volver » czwartek, 5 lipca 2018, 20:20
Dziękuję FIFnym gościom!Tego roku formuła podobna aczkolwiek odrobinę inna- w odwodzie była sobotnia wycieczka Oddziału,- ale po piątkowych emocjach w ogrodach Volverovni (a jakże! koszykówka i strzelnica, były były)-i długich Polaków
rozmowach...do rana...ja osobiście wybrałem "wersję light"-dłuższy sen w sobotę oraz przechadzka po naszym prastarym Poznaniu,z zaliczeniem wszystkich zabytków klasy "0"...a wieczorem emocje w pubie i zabawa do białego rana--tych którzy wytrwali...
Czernina w Hyćce i szare kluchy....polecam !
Ogromnie dziękuję gościom, także Temu Szczególnemu- wywarł wielkie wrażenie na poznaniakach z Iustitii,i sędziach spoza niej, którzy przybyli na ogrodową biesiadę,za ich wkład, za cudny tort FIFy 2018,(i co najważniejsze smakowity) który był w miejsce ostu! (poszukuję zdjęcia z tortem celem umieszczenia go na moim fejsie--proszę ustalić kto ma to zdjęcie!!!!
Dziękuję Poznańskim sędziom,domom które przyjęły sędziów z innych miast na nocleg.Do zobaczenia z a rok!
Przepraszam ze dopiero teraz się odzywam ale w niedzielę kiedy odjechał ostatni gość, prawie natychmiast ruszyłem na odsiecz dobrym siłom w Warszawie
"Jeżeli już coś postanowić,to z głębokiego po dobrym myśleniu przekonania"Daniel Kerias.