Tomasz Zawiślak napisał(a):bladyswit napisał(a):I do tego Niespodziewany Gość!
A to mnie zaintrygowaleś
Pewnych rzeczy nie pisze się bardziej szczegółowo na Forum, bo jak pewnie zauważyłeś, są tu szumowiny, które wszystko wynoszą do mediów.
Tomasz Zawiślak napisał(a):bladyswit napisał(a):I do tego Niespodziewany Gość!
A to mnie zaintrygowaleś
Modern_judge napisał(a):(...)
Pewnych rzeczy nie pisze się bardziej szczegółowo na Forum, bo jak pewnie zauważyłeś, są tu szumowiny, które wszystko wynoszą do mediów.
magdam napisał(a):Modern_judge napisał(a):(...)
A niektóre do prezesów "dobrej" zmiany.
Modern_judge napisał(a):Tomasz Zawiślak napisał(a):bladyswit napisał(a):I do tego Niespodziewany Gość!
A to mnie zaintrygowaleś
ropuch napisał(a):Modern_judge napisał(a):Tomasz Zawiślak napisał(a):bladyswit napisał(a):I do tego Niespodziewany Gość!
A to mnie zaintrygowaleś
Skoro już używasz tego typu bluzgów to miej choć odwagę skierować je pod konkretnym adresem ...
Modern_judge napisał(a):ropuch napisał(a):Modern_judge napisał(a):Tomasz Zawiślak napisał(a):bladyswit napisał(a):I do tego Niespodziewany Gość!
A to mnie zaintrygowaleś
Skoro już używasz tego typu bluzgów to miej choć odwagę skierować je pod konkretnym adresem ...
Ten, kto wyniósł wpis jara o Polexicie, który po dwóch godzinach znalazł się na TT Iustitii, potem na Kodziarskim portalu, by w końcu trafić do Strokrotki. Nie wiem kto to uczynił, raczej jest to nie do ustalenia, ale wiem, że jest szumowiną, która jest (była) na Forum tamtego dnia. Szumowiną i donosicielem. Nazywam rzeczy po imieniu. Tak już mam.
ropuch napisał(a):Modern_judge napisał(a):Ten, kto wyniósł wpis jara o Polexicie, który po dwóch godzinach znalazł się na TT Iustitii, potem na Kodziarskim portalu, by w końcu trafić do Strokrotki. Nie wiem kto to uczynił, raczej jest to nie do ustalenia, ale wiem, że jest szumowiną, która jest (była) na Forum tamtego dnia. Szumowiną i donosicielem. Nazywam rzeczy po imieniu. Tak już mam.
No to śmiało Modernie nazwij owego użytkownika z nika choćby ...
Rzucasz tymi oskarżeniami już od dłuższego czasu na prawo i lewo i to pomimo pisania Ci, że niektóre działy forum są otwarte bez logowania, że na forum od lat zarejestrowani są nie tylko sędziowie ale też np. dziennikarze, którzy wykorzystują nasze wpisy ... ale nie lepiej uprzeć się przy swoim ...
Ten konkretny wpis Jara umieszczony został przez Niego pierwotnie w dziale "Pisą o nas w czerwcu", w więc dostępnym bez logowania. Przeniesiony został dopiero po tym jak znalazł się na tt Iustitii. Tak było o ile oczywiście pamięć mnie nie zawodzi. Więc dostęp do niego miał w zasadzie każdy użytkownik internetu.
Ale nie lepiej wyzywać na prawo i lewo bo tak prościej i pasuje do koncepcji ...
ropuch napisał(a):Wpis Jara na forum mógł przeczytać dosłownie każdy.
A domysły nie uzasadniają rzucania obelgami ...
Darkside napisał(a):Ropuch to że screeny z tego miejsca latają po różnych miejscach jest powszechnie wiadome. Nie ma sensu udawać, że jest inaczej. I nie pisz mi abym pisał gdzie i jak bo bez sensu wdawać sie w takie dyskusje i mimo wszystko trzeba chociaż w minimalnym stopniu się szanować.
Modi nie zapominaj się w krytyce, ok ?
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Darkside napisał(a):Ropuch to że screeny z tego miejsca latają po różnych miejscach jest powszechnie wiadome. Nie ma sensu udawać, że jest inaczej. I nie pisz mi abym pisał gdzie i jak bo bez sensu wdawać sie w takie dyskusje i mimo wszystko trzeba chociaż w minimalnym stopniu się szanować.
ropuch napisał(a):Darkside napisał(a):Ropuch to że screeny z tego miejsca latają po różnych miejscach jest powszechnie wiadome. Nie ma sensu udawać, że jest inaczej. I nie pisz mi abym pisał gdzie i jak bo bez sensu wdawać sie w takie dyskusje i mimo wszystko trzeba chociaż w minimalnym stopniu się szanować.
No i co z tego, że latają ? Zawsze latały od lat tak było ... jakoś wcześniej nikogo od szumowin z tego powodu nie nazywał
ropuch napisał(a):Darkside napisał(a):Ropuch to że screeny z tego miejsca latają po różnych miejscach jest powszechnie wiadome. Nie ma sensu udawać, że jest inaczej. I nie pisz mi abym pisał gdzie i jak bo bez sensu wdawać sie w takie dyskusje i mimo wszystko trzeba chociaż w minimalnym stopniu się szanować.
No i co z tego, że latają ? Zawsze latały od lat tak było ... jakoś wcześniej nikogo od szumowin z tego powodu nie nazywał
Darkside napisał(a):ropuch napisał(a):Darkside napisał(a):Ropuch to że screeny z tego miejsca latają po różnych miejscach jest powszechnie wiadome. Nie ma sensu udawać, że jest inaczej. I nie pisz mi abym pisał gdzie i jak bo bez sensu wdawać sie w takie dyskusje i mimo wszystko trzeba chociaż w minimalnym stopniu się szanować.
Czyli nie jesteś już zdziwiony? To dobrze.
Modi nazwał to dość dosadnie, ale czy bardzo się myli?
To co jakiś czas temu było dla większości nie do pomyślenia /bo były jednostki które od kiedy pamiętam lubiły szpiegować itp/ teraz stało się normą.
Wyprzedzając kwestie kampanii bilbordowej, to co uchodzi politykom, w mojej ocenie sędziom nie przystoi.
A co do obecnego donosicielstwa, robienia screenów tu, na fb i cholera wie jeszcze gdzie, rozsyłania zdjęć z fb z idiotycznymi komentarzami, wyciągania starych brudów to metody godne !@#$%^&* takie widać czasy nastały.
dan251 napisał(a):Nadszedł najwyższy czas na zmiany
Modern_judge napisał(a):ropuch napisał(a):Darkside napisał(a):Ropuch to że screeny z tego miejsca latają po różnych miejscach jest powszechnie wiadome. Nie ma sensu udawać, że jest inaczej. I nie pisz mi abym pisał gdzie i jak bo bez sensu wdawać sie w takie dyskusje i mimo wszystko trzeba chociaż w minimalnym stopniu się szanować.
A ja nazywam. Powtarzam, są to szumowiny i donosiciele. Sorry Darkside. Ale rzeczy trzeba nazywać po imieniu. Szkoda, że Ropuch tego nie dostrzega.
Włóczykij napisał(a):To zroóbmy tu wątek z takiej działalności, by w końcu z nazwisk było wiadomo kto tak działa i jakżeż godne funkcje mu powierzono, w tym działa kreowany jako przedstawiciel sędziów.
Ps. a swoją drogą Modern jak definiujesz "szumowina", bo to specyficzne określenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości