Geralt napisał(a):Coraz ciekawiej... Jak rozumiem ukrył akta przed s. Zawistowskim... Teraz zamiast piaskownicy mamy ciuciubabkę...Dreed napisał(a):Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
Dreed napisał(a):Geralt napisał(a):Coraz ciekawiej... Jak rozumiem ukrył akta przed s. Zawistowskim... Teraz zamiast piaskownicy mamy ciuciubabkę...Dreed napisał(a):Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
Nie ukrył... Poszły do TK
Pytanie jest zasadnicze - czy należy stosować się do orzeczeń sądów, w tym postanowień zabezpieczających czy też nie...? i taki dylemat ma teraz Prezes Izby Cywilnej
agnieszka10 napisał(a):Przesłanie akt do innego sadu jest z reguły odnotowane w systemieW SN rutynowo zawiadamiaja Policję?
IS ogłosiła nowy zamach władzy na SN i powszechna mobilizację instytucji UE.
Geralt napisał(a):agnieszka10 napisał(a):Przesłanie akt do innego sadu jest z reguły odnotowane w systemieW SN rutynowo zawiadamiaja Policję?
IS ogłosiła nowy zamach władzy na SN i powszechna mobilizację instytucji UE.
W sumie staram się nie komentować Najwyższej Wojny Domowej... Nie znam się... Nie orientuję się... Zarobiony jestem...
No ale coraz mniej poważnie to wygląda.
Dreed napisał(a):Geralt napisał(a):Coraz ciekawiej... Jak rozumiem ukrył akta przed s. Zawistowskim... Teraz zamiast piaskownicy mamy ciuciubabkę...Dreed napisał(a):Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
Pytanie jest zasadnicze - czy należy stosować się do orzeczeń sądów, w tym postanowień zabezpieczających czy też nie...? i taki dylemat ma teraz Prezes Izby Cywilnej
Hammurabi napisał(a):Jak sobie swojego przesa albo PW zawieszę, to mi niewątpliwie rzecznik odpowie
Zakładam, że Twoj szef nie wstrzymuje wykonania Twoich orzeczeń?Hammurabi napisał(a):Dreed napisał(a):Geralt napisał(a):Coraz ciekawiej... Jak rozumiem ukrył akta przed s. Zawistowskim... Teraz zamiast piaskownicy mamy ciuciubabkę...Dreed napisał(a):Kto mieczem wojuje od miecza ginie.
Jak sobie swojego przesa albo PW zawieszę, to mi niewątpliwie rzecznik odpowie
Może i tak... Tylko z czyjej stronychomik napisał(a):Pucz?
regis napisał(a):Piaskownica .never ending story..
arczi napisał(a):Przypomina mi się film kod da Vinci i wyobrażam sobie jak akt szuka Pan S. Zawistowski
mysik napisał(a):To gdzie są dokumenty i kto je buchnął
Włóczykij napisał(a):https://fakty.interia.pl/polska/news-akta-zniknely-z-sadu-najwyzszego-laskowski-doszlo-do-uchybie,nId,3096648?nor=1#utm_source=fb&utm_medium=fb_share&utm_campaign=fb_share&iwa_source=fb_share
nie chce mi się czytać regulaminu
ale w końcu Prezes Izby jest prezesem czy kierownikiem sekretariatu, zakładając, że w SN tylko kierownik sekretariatu jest od naklejania znaczków
Geralt dlaczego uważasz, że przesłanie było poza drogą służbową ?
ostatnio gdy się dużo działo była sprawa mamy małej Madzi
teraz mamy tragedię Dawida i jego ojca
oficjalne portale podają ważną informację o śladach biologicznych, a potem jest to dementowane
na jakich informacjach można jeszcze bazować ?
Geralt napisał(a):... Może teraz ktoś odbije akta poczas przewożenia z Pl.Krasińskich na Al. Szucha ?Koledzy z IS żyją już w tak odmiennej rzeczywistości, że kto wie co się komu jeszcze może przypomnieć z lekcji historii ...
Powrót do PROTEST SĘDZIÓW...LIST OTWARTY..POZWY..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości