Włóczykij napisał(a):ale że sędzia to ten awans ? ...
ba,
pewnie gdy wraca w rodzinne strony to klękajcie narody

wynika z kontekstu
Włóczykij napisał(a):ale że sędzia to ten awans ? ...
violan napisał(a):loleus182 napisał(a):Telenoweli wenezuelskiej odc. 45 679...
https://fakty.interia.pl/polska/news-rm ... Id,3195577 ... Id,3195577
Po ujawnieniu tzw. afery hejterskiej sędzia Arkadiusz Cichocki utrzymywał, że trafił na OIOM, a jego życiu zagrażało niebezpieczeństwo. Jednak jak podaje RMF FM, w bytomskim szpitalu takiego oddziału nie ma. Według oceny jednego z odwiedzających Cichocki był "zdrowy jak ryba".
Wkrótce pojawi się wątek Ridga i Brook.![]()
iga napisał(a):violan napisał(a):loleus182 napisał(a):Telenoweli wenezuelskiej odc. 45 679...
https://fakty.interia.pl/polska/news-rm ... Id,3195577 ... Id,3195577 ... Id,3195577 ... Id,3195577
Po ujawnieniu tzw. afery hejterskiej sędzia Arkadiusz Cichocki utrzymywał, że trafił na OIOM, a jego życiu zagrażało niebezpieczeństwo. Jednak jak podaje RMF FM, w bytomskim szpitalu takiego oddziału nie ma. Według oceny jednego z odwiedzających Cichocki był "zdrowy jak ryba".
nie kpij - powinnaś być wdzięczna koledze, że dostarcza Ci tyle rozrywki na nudnym zapewne stanie spoczynku
iga napisał(a):Włóczykij napisał(a): szanuję czyjąś otwartość i wrażliwość, ale
też nie pojmuję, co się z tymi ludźmi dzieje, że co chwilę ktoś wywala bebechy![]()
wygląda na to, że awans społeczny potrafi być sporym psychicznym wyzwaniem
iga napisał(a):violan napisał(a):loleus182 napisał(a):Telenoweli wenezuelskiej odc. 45 679...
https://fakty.interia.pl/polska/news-rm ... Id,3195577 ... Id,3195577 ... Id,3195577 ... Id,3195577
nie kpij - powinnaś być wdzięczna koledze, że dostarcza Ci tyle rozrywki na nudnym zapewne stanie spoczynku
anpod napisał(a):iga napisał(a):Włóczykij napisał(a): szanuję czyjąś otwartość i wrażliwość, ale
też nie pojmuję, co się z tymi ludźmi dzieje, że co chwilę ktoś wywala bebechy![]()
mnie ostatnio też ciągle rzeczywistość zadziwia, a tym razem zadziwia mnie, jak można porównać wypowiedzi sędziego opisujące jego reakcje na powszechnie znane wydarzenia dotyczące wymiaru sprawiedliwości i opis, raczej wstrzemięźliwy, tego, jak wygląda łączenie zycia matki i pracy sędziego określając to wywalaniem bebechów ( bo rozumiem, iga, że też tego artykułu dotyczy Twój wpis ) z opisami w stylu Dirty Harry mocno prywatnych aspektów życia faceta ( a przy okazji jego zony z jej wszystkimi rozległymi problemami ), który wykonuje zawód sędziego i z wypowiedziami drugiego pana, które nawet nie wiem, jak podsumować.
violan napisał(a):iga napisał(a): I po co ten jad? Jakiś problem z moim stanem spoczynku?
anpod napisał(a):iga napisał(a):Włóczykij napisał(a): szanuję czyjąś otwartość i wrażliwość, ale
mnie ostatnio też ciągle rzeczywistość zadziwia, a tym razem zadziwia mnie, jak można porównać wypowiedzi sędziego opisujące jego reakcje na powszechnie znane wydarzenia dotyczące wymiaru sprawiedliwości i opis, raczej wstrzemięźliwy, tego, jak wygląda łączenie zycia matki i pracy sędziego określając to wywalaniem bebechów ( bo rozumiem, iga, że też tego artykułu dotyczy Twój wpis ) z opisami w stylu Dirty Harry mocno prywatnych aspektów życia faceta ( a przy okazji jego zony z jej wszystkimi rozległymi problemami ), który wykonuje zawód sędziego i z wypowiedziami drugiego pana, które nawet nie wiem, jak podsumować.
Włóczykij napisał(a): i mnie na przykład ten pensjonarski lans wizerunku wymiaru sprawiedliwości, jaki można obserwować dłuższy czas, mocno wysłabia
iga napisał(a):Włóczykij napisał(a): i mnie na przykład ten pensjonarski lans wizerunku wymiaru sprawiedliwości, jaki można obserwować dłuższy czas, mocno wysłabia
tego właśnie słowa mi brakowało: pensjonarski.
Infantylny.
Niedojrzały.
Sędzia ma mieć charakter (który niektórzy mylą z zawziętością i mściwością) - a nie takie gluty
a w ogóle to jak sobie można na zachlapanym błotem zderzaku nakleić naklejkę ze słowem "Konstytucja?"
iga napisał(a):(...)dzisiaj co jeden to (…) marzący o tym by przed 40 -tką trafić do SO (…)
iga napisał(a):Włóczykij napisał(a): szanuję czyjąś otwartość i wrażliwość, ale
Cunctatorus napisał(a):https://www.pch24.pl/niemcy--kolejne-landy-zakazuja-sedziom-noszenia-krzyzy,70751,i.html ... 751,i.html ... 751,i.html
niemieckie landy zakazują sędziom noszenia krzyży
niemieckie landy zakazują sędziom noszenia krzyży tak, aby były widoczne
Hammurabi napisał(a):Cunctatorus napisał(a):https://www.pch24.pl/niemcy--kolejne-landy-zakazuja-sedziom-noszenia-krzyzy,70751,i.html ... 751,i.html ... 751,i.html
Poprawię, bo widać, że Kolega nie doczytał
Hammurabi napisał(a):iga napisał(a):(...)dzisiaj co jeden to (…) marzący o tym by przed 40 -tką trafić do SO (…)
To chyba skromne marzenia, jak na dzisiejsze czasy, gdzie jak się podepnie pod Dobrą Zmianę to the sky is the limit
Geralt napisał(a):Hammurabi napisał(a):iga napisał(a):(...)dzisiaj co jeden to (…) marzący o tym by przed 40 -tką trafić do SO (…)
To chyba skromne marzenia, jak na dzisiejsze czasy, gdzie jak się podepnie pod Dobrą Zmianę to the sky is the limit
Ja trafiłem po 40-tce... Czyżbym okazał się nieudacznikiem![]()
![]()
Dreed napisał(a):Hammurabi napisał(a):Cunctatorus napisał(a):https://www.pch24.pl/niemcy--kolejne-landy-zakazuja-sedziom-noszenia-krzyzy,70751,i.html ... 751,i.html ... 751,i.html
Poprawię, bo widać, że Kolega nie doczytał
Hmmm, to może warto skorzystać z wzorców i naszym sędziom zakazać noszenia innych symboli (tak aby były widoczne)?![]()
![]()
![]()
Witaj w klubiesuzana22 napisał(a):A ja nawet po 50-tce nie trafiłam. To dopiero nieudacznictwo
pamiętam czasy,kiedy uznano by Ciebie za Supernieudacznika,ale-to były piękne lata dziewięćdziesiąteGeralt napisał(a):Hammurabi napisał(a):iga napisał(a):(...)dzisiaj co jeden to (…) marzący o tym by przed 40 -tką trafić do SO (…)
Ja trafiłem po 40-tce... Czyżbym okazał się nieudacznikiem![]()
![]()
censor napisał(a):Witaj w klubiesuzana22 napisał(a):A ja nawet po 50-tce nie trafiłam. To dopiero nieudacznictwo
Powrót do PROTEST SĘDZIÓW...LIST OTWARTY..POZWY..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości