mysik napisał(a):Cunctatorus napisał(a):
OK, niech sobie jedzą krewetki i ubierają cekiny, grają w piłkę wodną a do tego w różnych blaskach i cieniach, ale nie edukują i nie adoptują dzieci. Tylko na to się nie zgadzam. Sam miałem kolegę, który ponoć lubił chłopców (miałem, bo nasz kontakt się urwał z powodu jego wyprowadzki). Nawet o to go nie pytałem, bo mi to nie przeszkadzało. NIe próbował edukować moich dzieci ani mnie podrywać, ani nic w tym rodzaju i nawet kiedyś powiedział, że nachalna promocja całego LGBT szkodzi ludziom o takich upodobaniach, bo inni mają przesyt tej propagandy.
nachalna promocja, to trzymanie się za rękę?
rodziny z dwiema mamami istnieją w Polsce i sen im z oczu spędza, że rodzona mama umrze, a jej partnerka nie będzie mogła zająć się dzieckiem, które ją kocha
dlaczego kolega miałby cię podrywać, taki z ciebie przystojniacha?
oni nie chcą wychowywać twoich dzieci, chcą sobie żyć w spokoju, a ludziom pokazać, że są najzwyklejszymi ludźmi pod słońcem
Jeśli chcesz wiedzieć, co dokładnie mi przeszkadza i jaka propaganda nie jest właściwa, do poniżej daję link - dość drastyczny, zastanów się przed kliknięciem - chodzi o zdjęcia na dole:
https://forumdlazycia.wordpress.com/201 ... basadorow/