Zresztą nagrodę nobla dla tego kto zrobi tęcze w nocy.
Co do zmiany Konstytucji, to konieczna jest jej zmiana , tak aby sądownictwo mogło w końcu zostać zreformowane oraz aby zaistnieli sędziowie pokoju.

Volver napisał(a):jak to takie piękne- to dlaczego robią to w nocy?
Johnson napisał(a):Volver napisał(a):jak to takie piękne- to dlaczego robią to w nocy?
Też się zastawiałem, dlaczego PAD wręczał niektóre nominacje nocami a sejm poprzedniej kadencji lubił uchwalać wtedy ustawy.
Volver napisał(a):Johnson napisał(a):Volver napisał(a):jak to takie piękne- to dlaczego robią to w nocy?
Też się zastawiałem, dlaczego PAD wręczał niektóre nominacje nocami a sejm poprzedniej kadencji lubił uchwalać wtedy ustawy.
a Ty do czego nawiązujesz?Bo coś nie po kolei czy jak?
Johnson napisał(a):Volver napisał(a):Johnson napisał(a):Volver napisał(a):jak to takie piękne- to dlaczego robią to w nocy?
a Ty do czego nawiązujesz?Bo coś nie po kolei czy jak?
To chyba oczywiste? Do twojego twierdzenia, że w nocy robi się tylko brzydkie rzeczy.
Volver napisał(a):PS.Nie powinieneś się tak traktować, ani innych jesli ten traf ciebie nie dotyczy-nie jesteś brzydką rzeczą.
Johnson napisał(a):Volver napisał(a):PS.Nie powinieneś się tak traktować, ani innych jesli ten traf ciebie nie dotyczy-nie jesteś brzydką rzeczą.
Napisz może to zrozumiale, bo nie zrozumiałem.
Johnson napisał(a):Ja wczoraj oglądałem coś tam na youtube i dowiedziałem się że nasze prawo pracy jest niezgodne z Biblią.
„Będziesz zważał na szabat, aby go uświęcić jak ci nakazał Pan, Bóg twój. Sześć dni będziesz pracował i wykonywał twą pracę, lecz w siódmym dniu jest szabat Pana, Boga twego. Nie będziesz wykonywał żadnej pracy ani ty, ani twój syn, ani twoja córka, ani twój sługa, ani twoja służąca, ani twój wół, ani twój osioł, ani żadne twoje zwierzę, ani obcy, który przebywa w twoich bramach; aby wypoczął twój niewolnik i twoja niewolnica, jak i ty. Pamiętaj, że byłeś niewolnikiem ziemi egipskiej i wyprowadził cię stamtąd Pan, Bóg twój, ręką mocną i wyciągniętym ramieniem: przeto ci nakazał Pan, Bóg twój, strzec dnia szabatu” (Pwp 5, 12–15).
Wychodzi na to że tydzień pracy winien być 6 dniowy ... może by to wpisać do Konsytuacji
Hammurabi napisał(a):Na świecie jest tyle wyzwań (chociażby załogowy lot na Marsa) i tyle zagrożeń różnego kalibru (wyczerpujące się paliwa kopalne, globalne ocieplenie, demolka gospodarki przez koronawirusa, etc.), a jakieś dwie grupki się spierają, czy kawałek tkaniny pokolorowanej w paski odzwierciedlające zjawisko rozdzielenia się fali świetlnej na składowe o różnej długości, położonej na ociosanym kamieniu, odlewie czy innym betonie kogoś obraża czy nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość