Robek321 napisał(a):Ok dzieki dopiero się ucze poruszac po forum.
sebolr napisał(a):ok wiem więcej. ta likwidacja to na razie zarządzenie zlikwidowania księgowości w kilku małych Sądach naszego okręgu. przestają mieć własne budżety, przechodzą pod kontrolę finansowa większych jednostek i stąd poszła wieść, że likwidacja się zaczyna. coś jednak jest na rzeczy i po takich działaniach przygotowawczych późniejsza likidacja to już bedzie tylko zrywanie szyldów
sebolr napisał(a):ok wiem więcej. ta likwidacja to na razie zarządzenie zlikwidowania księgowości w kilku małych Sądach naszego okręgu. przestają mieć własne budżety, przechodzą pod kontrolę finansowa większych jednostek i stąd poszła wieść, że likwidacja się zaczyna. coś jednak jest na rzeczy i po takich działaniach przygotowawczych późniejsza likidacja to już bedzie tylko zrywanie szyldów
Krzych napisał(a):sebolr napisał(a):ok wiem więcej. ta likwidacja to na razie zarządzenie zlikwidowania księgowości w kilku małych Sądach naszego okręgu. przestają mieć własne budżety, przechodzą pod kontrolę finansowa większych jednostek i stąd poszła wieść, że likwidacja się zaczyna. coś jednak jest na rzeczy i po takich działaniach przygotowawczych późniejsza likidacja to już bedzie tylko zrywanie szyldów
U nas też likwidują księgowość. Wiadomość dziś dotarła. Likwidują w małych sądach, o których wcześniej mówiono, że będą "zreorganizowane".
rbk napisał(a): Ilu u Was jest sędziów i na czym faktycznie polega likwidacja ksiegowości.
Krzych napisał(a):rbk napisał(a): Ilu u Was jest sędziów i na czym faktycznie polega likwidacja ksiegowości.
Siedzów jest siedmiu.
Na razie dowiedziałem się, iż od stycznia księgowość będzie przeniesiona do dużego sądu.
Zastanawiam się, co będzie z Księgą Należności, czy będzie funkcjonować kasa sądu ?
rjaw napisał(a):Nie wiedziałem, że w Ministerstwie jest aż 149 sędziów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość